maanantai 5. marraskuuta 2012

Vielä blogien tuotosta 2011

Olen seuraillut nyt pari vuotta bloggaamista ja rahan tienaamista blogilla. Valitettavan passiivisesti. Onneksi jotkut bloggaajat ovat aktiivisia ja saavat itselleen lisätuloja bloggaamalla.
 
Viimeksi kirjoitin, mitä Hesarin artikkelin perusteella seuraavien blogien kirjoittajat ovat vuonna 2011 tienanneet blogillaan että ansiotyöllä.
  • Cava-blogi
  • Mungolife-muotiblogi
  • Pupulandia-tyyliblogi
  • Nelliinan vaatehuone-muotiblogi
  • Kinuskikissa-leivontablogi
Myös Iines kertoo It ain't hard to tell -blogin jutussa "Verotulot ja bloggaaminen" rahan ansaitsemisesta. Hän käy palkkatyössä ja tienaa blogilla sivutuloja. Iines ilmoittaa blogituotot verotukseen.

Iines kirjoittaa:
Monet varmasti ajattelevat, että blogitulot ovat bloggaajille "helppoa rahaa", unohtaen täysin sen pointin, kuinka paljon bloggaajat todellisuudessa näkevät aikaa ja vaivaa tekemänsä työn eteen, joka saattaa "pahimmillaan" viedä viikossa kokopäivätöiden ohella ne toiset muutamakymmentä tuntia viikossa. Joten kyllä itsekkin rinnastan bloggaamisen sivutyönä sen vievän ajan ja vaivan vuoksi.
Blogeja on nykyään niin paljon, että bloggaajan on todella nähtävä vaivaa saadakseen blogille näkyvyyttä. Tekstiä tulee kirjoittaa säännöllisesti, jotta blogi nousee korkeammalle Googlen hakutuloksissa. Vain parhaat blogit menestyvät. 

Mutta melkein kuka tahansa voi pienellä yrittämisellä tienata sivutuloja. Tämä blogi on kertomus siitä, miten se on minulla onnistunut. Tuloja saan pääasiassa Google AdSense-mainoksilla sekä TradeTrackerin mainoskoodeilla. Jos sinulla on jo blogi tai kotisivu, laita sivullesi myös TradeTracker mainoksia. Lue lisää.

Ei kommentteja: