tiistai 23. lokakuuta 2012

Xenia, rahan ansaitseminen ja bloggaaminen

Suosittu bloggaaja Xenia kertoo, että hän käyttää joka päivä noin 4-5 tuntia blogin kirjoittamiseen ja ylläpitoon. Eihän sitä jaksaisi, jos se olisi pakko. Xenia sanookin nauttivansa bloggaamisesta. Siksi hän jaksaa tehdä sitä tuntikaupalla. Hän kertoo myös verojen maksamisesta.

Xenia kirjoittaa:
Älkää kuvitelko, että mä valitan, sillä sitä en suinkaan tee. Sen lisäksi, että suunnittelen asioita, otan kuvia, kirjoitan sähköposteja, vastailen kommentteihin, teen videoita yms. Mutta, koska mulla on toiminimi, teen myös kausiveroilmoituksia, arkistoin kuitteja, maksan arvonlisäveroja, tuloveroja ja yrittäjäeläkemaksuja. Kukaan ei niitä maksa mun puolesta, Tradedoubler kun on saanut vapautuksen julkaisijoiden verojen maksuista. Toisin sanoen, kaikki Tradedoublerin kanssa yhteistyötä tekevät joutuvat itse miettimään, miten veronsa maksavat, ottamaan selvää asioita, laskemaan ja ylipäänsä ottamaan vastuun omien veroasioidensa hoidosta. Sanottakoon nyt tähän väliin vielä, etten ole saanut penniäkään blogista ilman, että olisin siitä maksanut veroa.
Bloggaaminen on kovaa työtä. Jotkut kuten Xenia saa siitä myös oikeutetusti taloudellista hyötyä. Suurin osa ei kuitenkaan halua tai osaa muuttaa blogiaan rahan tienaamiseksi.

En minäkään ole kovin hyvin onnistunut. Alussa tuloni olivat muutama kymmenenen senttiä kuussa, sitten euro, sitten kymppi, satanen ja nytten noin 500 euroa. Pikku hiljaa rahaakin alkaa tulemaan.

Ansaitsen rahaa Google AdSense -mainoksilla sekä laittamalla mainoksia blogiini. Mistä niitä mainoksia voi saada? Minä liityin TradeTracker -kumppanuusmarkkinointijuttuun. Siellä on satojen firmojen mainoksia. Valitsen sopivan mainoksen, liitän HTML-koodin blogiini ja mainos on valmis. Kun joku näkee itseään kiinnostavan mainoksen, hän klikkaa mainosta. Jos hän ostaa tuotteen, saan siitä itselleni provision.

Homma on yksinkertainen. Tässä blogissa kerrotaan miten, "rikastuminen" on omalla kohdallani onnistunut. Tästä pääset suoraan salaisen tiedon lähteille. Lue, tutustu ja liity, jos kaupankäynti kiinnostaa. Jos sinulla on jo blogi tai kotisivu, pääset helposti ansaitsemaan sivutuloja.

Tutustu TradeTrackeriin ja laita mainoksia blogiin!

Ei kommentteja: