maanantai 23. elokuuta 2010

TradeTracker ja TradeDoubler - ensikokemuksia


Projekti etenee. Tarkoitukseni on siis kokeilla, voiko internetissä rikastua mainoksia näyttämällä. Tähän asti rahaa on kertynyt noin 11 euroa. Tämä kaikki adsense -mainoksilla.

Superyllätys!
Tänään tapahtui aikaisempiin tuloihini nähden super-super-yllätys. Rekisteröidyn TradeTracker palveluun, josta sain 10 euroa "starttirahaa". Kiitos!

10 euroa lämmitti aloittelevan rahabloggaajan mieltä kovasti. Rahaa on siis kertynyt jo yli kaksikymmentä euroa. Blogin monetisointi siis edistyy - niinkuin näet alan oppia jo asiaan liittyvää slangia!

Liityin eilen myös toiseen palveluun Tradedoubler -nimiseen. Siihen liittyminen sujui ongelmitta, mutta en päässyt ohjelman kanssa heti siunuiksi. Sen sijaan TradeTracker tuntuu olevan helppo opittavaksi.

Nyt vaan lisää rahaa ansaitsemaan blogaamisella.

Projekti siis jatkuu. Adsensen kaverina on TradeTracker. Toivottavasti saan myös jossain vaiheessa tuon Tradedoublerin toimimaan. Ihan vaan mielenkiinnosta.

1 kommentti:

juuri TDn aloittanut kirjoitti...

Mitens tolla tradedoublerilla "tienaaminen" etenee?

Osaatko yhtään kertoa, että kuinka TD päivittää raporttiinsa niitä myyntejä?

Mulla on kävijöitä n. 800 per päivä, kuukauden aikana klikkejä TD-mainoksiin n. 150 ja sivusto näyttää vain yhden oston josta saan komission, tässä ohjelmassa on kyllä käytössä ennakkomaksuohjelma.. Eli tiedätkö miten toi menee? Eli voiko jotkut ostot päivittyä vasta myöhemmin tonne ohjelmaan, vai onko toi ostoprosentti oikeasti niin pieni, että yksi ostaa 150 klikkauksesta .. :)