tiistai 20. marraskuuta 2012

1000 euroa kuukaudessa on seuraava askel

Bloggaaminen on tuonut minulle tähän mennessä taskurahaa keskimäärin 400-600 euroa kuukaudessa. Muistan, että viime vuonna joulukuussa tulot nousivat. Ehkä tänä vuonna käy samalla tavalla. Siksi asetan tavoitteeksi saada joulukuun 2012 bloggaustuotot nousemaan tuhanteen euroon.

Tuohon pitää venyä ja muistaa kirjoittaa aktiivisesti uusia blogikirjoituksia. Kun Googlen pitää tyytyväisenä oma hakukonenähtävyys nousee. Se tarkoittaa lisääntyvää tulovirtaa muutamalle blogilleni, jotka olen perustanut ansaitsemistarkoituksessa.

Blogi ei ala tuottamaan kovin nopeasti vaan bloggaaminen vaatii määrätietoista työtä. Siksi päätänkin tehdä joka päivä vuoden loppuun asti edes jotain blogieni hyväksi. Yritän kirjoittaa joka päivä vaikka tällaisen pienen tekstin.

Joulukuussa sitten näkee pääsinkö päämäärään. Joka tapauksessa pitkästä aikaa minulla on tässä hommassa jokin tavoite. Tällä kertaa se on vaikea, mutta ei mahdoton tavoite. Pitää saada ihmiset liikkelle ostamaan blogini kautta tuotteita ja palveluja.

Tällä hetkellä kun marraskuusta on kulunut kaksi kolmasosaa, tulot ovat noin 420 euroa. Tasaisella vauhdilla pääsen 630 euron kuukausituloihin. Tästä on vielä pitkä matka tuohon joulukuun tavoitteeseen ansaita 1000 euroa bloggaamalla.

Ei kommentteja: