tiistai 6. marraskuuta 2012

Tienaa rahaa kotona blogia kirjoittamalla

Tarvitsetko rahaa? Moni tienaa rahaa kotoa käsin bloggaamalla. Blogin perustaminen on ilmaista muun muassa blogger.com -palvelussa, jossa tämäkin blogi sijaitsee. Ennen blogin aloittamista, mieti mitä haluat viestittää. Blogilla pitää olla jokun aihe, joka kiinnostaa sekä sinua että lukijoita. Sen täytyy kiinnostaa sinua, jotta jaksat kirjoittaa säännöllisesti, mieluiten joka päivä. Blogisi aiheen täytyy kiinnostaa myös yleisöä, internetissä liikkuvaa väkeä, jotta he tulisivat lukemaan blogiasi kerran ja sen jälkeen jäisivät vakiolukijaksi.

Missä olet hyvä? Voisiko siitä kirjoittaa? Onko siitä jo blogeja olemassa? Toivottavasti ei ole, jolloin pääset aihepiirisi suosituksi bloggaajaksi helpommin.

Kun olet kirjoittanut blogia jonkun aikaa, lisää sinne mainoksia. Google AdSense mainosten lisääminen on helppoa. Sivustosi tulee täyttää Googlen ehdot, jotka löytyvät Googlen nettisivulta. Kun sinut on hyväksytty AdSensen käyttäjäksi, saat mainoskoodeja, joita liität blogiisi. Google valitsee sivustollesi sopivia mainoksia. Saat rahaa kun joku klikkaa mainosta. Älä kuitenkaan klikkaa niitä itse tai käske muita klikkaamaan. Se johtaa tilin sulkemiseen.

Minä olen käyttänyt AdSensen lisäksi TradeTracker -sivustoa rahan ansaitsemisessa. TradeTrackerissa on paljon eri firmojen mainoskoodeja, joita voi liittää omalle sivustolle. Pääset itse valitsemaan mainoksen sivustosi aihepiirin ja lukijakunnan tarpeiden mukaiseksi. Tutustu rahan ansaitsemiseen TradeTrackerin avulla paremmin täällä:

Tämä blogi kertoo minun kokeilustani. Alussa tienasin alle euron kuukaudessa. Viime kuussa ansaitsin yli 500 euroa. Tulot ovat olleet nousussa. Sekä Google että TradeTracker tilittävät minulle rahat kerran kuukaudessa. Kannattaa kokeilla, millaisiin tuloihin sinä pääset. Lue lisää: Rahaa TradeTrackerilla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aloitin jokin aika sitten oman blogin. Pääset lukemaan blogiani täältä: http://musatekniikka.blogspot.fi/

Saa linkittää ja levittää linkkiä edelleen, kiitos!