lauantai 3. marraskuuta 2012

Näin paljon ansaitsin rahaa julkaisemalla mainoksia blogeissani (lokakuu 2012)

Tämä rikastumiskokeilu jatkuu vielä! Yli vuoden olen valitellut, että aikaa ja intoa blogien kirjoittamiseen ei tahdo riittää. Mutta pienen lohdutuksen tuo säännöllinen pieni tulo vanhoista blogeista. Yritän päivittää niitä kirjoittamalla aina silloin tällöin.  Puolet tuloista tulee blogista, jota päivitän noin kerran viikossa.

Lokakuussa TradeTracker, TradeDoubler ja AdSense -mainokset tuottivat minulle yhteensä 584 euroa. Näistä AdSense on helpointa ottaa käyttöön. Sinun tulee olla 18-vuotias ja sinun tulee perustaa itsellesi ilmainen Google-tili. Sinulla pitää olla kotisivu tai blogi, joka täyttää Google AdSensen vaatimukset muun muassa sisällön suhteen. Lue AdSense ohjelmasäännöt. Aivan uusi blogi ei kelpaa AdSenselle. Valitset blogissasi AdSense-mainoksille sopivan koon ja sijoituspaikan, liität siihen Googlelta saamasi koodin ja mainokset ilmestyvät automaattisesti sivullesi. Kun joku klikkaa mainosta, saat pienen korvauksen. Muista, että et klikkaa mainoksia itse etkä käske ketään toista naputtelemaan hiirellä mainoksia!

TradeTracker ja TradeDoubler toimivat toisella tavalla. Valitset itse firman, jonka tuotteita haluat mainostaa. Liität mainoksen koodin blogiisi tai kotisivullesi. Kun joku klikkaa mainosta ja ostaa tuotteen saat siitä tuloja. Jos provisioksi on sovittu 9 % tuotteen hinnasta, saat sadan euron kaupasta 9 euroa itsellesi.  Kannattaa liittää blogiisi sen aihepiiriin sopivia mainoksia. Jos sinulla on muotiblogi, liitä blogiisi vaikka vaatekauppojen mainoksia.

Siitä miten saat TradeTrackerin helposti käyttöön löydät täältä lisätietoja: liity TradeTrackeriin.

Ei kommentteja: