tiistai 24. elokuuta 2010

Miten liityn TradeTracker affiliate-ohjelmaan?

Päätin tehdä parhaani, jotta valtio saisi kauttani mahdollisimman paljon verotuloja.

Valtion verotulojen ja oman varallisuuden kartoittamiseksi perustin tämän blogisivun, jossa kerron sinulle uudesta mielenkiinnon kohteestani, bloggaamisesta ja blogin monetisoinnista. Eli haluan ansaita rahaa ja rikastua.

Aloittelevana blogaajana liityin TradeTracker -palveluun. Aloitin siis affiliate- eli kumppanuusmarkkinoinnin. Solmin sopimuksen, jossa saan mahdollisuuden laittaa erilaisten firmojen mainoksia kotisivulleni, ja minulle luvataan rahaa, jos tällaisen mainoksen kautta firma saa solmituksi kaupan. HUOM. Jos olet yrittäjä ja haluat nostaa yrityksesi myyntiä nousuun (esim. oma verkkokauppasi) liity TradeTrackeriin napauttamalla alapuolella olevaa HARMAATA mainosta. Tällöin toiset laittavat sinun firmasi mainoksia omalle kotisivulleen/blogiin. JOS HALUAT SAADA MAINOKSIA BLOGIISI eli ansaita rahaa lisäämällä omaan blogiin tai kotisivulle mainoksia, jatka lukemista (ja liity TradeTrackeriin klikkaamalla SINISTÄ MAINOSTA!).

Niille, jotka haluavat kotisivuille tai blogiin yritysten mainoksia rahan ansaitsemismielessä voivat jatkaa lukemista eteenpäin.  

Mitä tarvitsen ja miten toimin?

1. Kotisivun, johon mainoksia asetetaan (minulla wordpress ja blogspot).  

2. Hakemuksen TradeTracker – palveluun. Pääset sinne painamalla alapuolella olevaa SINISTÄ kuvaketta: Perusta TradeTracker -tili tästä:
 
3. Täytä hakemus. Täytä perustiedot. Yhteystiedoissa lukee "Email (confirm):" - kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi toistamiseen. Kirjoita sivustosi nimi kahteen kertaan (kohtaan URL ja URL confirm). Valitse sivuston tyyppi (esim. blogit). Valitse sivuston luokka (esim. matkat ja loma TAI muu). Kirjoita lyhyt kuvaus blogistasi tai sivustostasi. Valitse käyttäjänimi ja salasana (vahvista salasana kohdassa confirm). Hyväksy ehdot. Kirjoita tarkastuskoodi (validation code). Klikkaa "Liity nyt".

4. Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, sain sähköpostiini viestin, jossa luki:

Arvoisa Juhani, Tervetuloa TradeTrackeriin! Aktivoidaksesi tilisi sinun tulee klikata alla olevaa linkkiä. Tilisi aktivoinnin jälkeen TradeTracker arvioi hakemuksesi mahdollisimman nopeasti ja ilmoittaa sinulle sähköpostilla.
Aktivoin Trade Tracker -tilin.

5. Muutaman minutin päästä sain viestin, että blogini on hyväksytty osallistumaan TradeTrackeriin.  

6. Kirjauduin TradeTracker.com sivun kautta sisään ja rekisteröidyin siellä erilaisiin kampanjoihin. Käyttäjänimen ja salasanan olin valinnut rekisteröitymisen yhteydessä. Yksittäisten kampanjoiden hyväksymistiedot tulivat pian sähköpostiini ja pystyin laittamaan valmiita mainoksia (koodit) kotisivulle.  Jonkin aikaa kului, että opin hahmottamaan TradeTrackerin ohjauspaneelia.

7. Valitsin kampanjan, kopion koodin sivulleni ja aloitin rahan ansaitsemisen. Hitaasti liikkeelle.

8. TradeTracker -sivustolla pystyn seuraamaan, miten hyvin tilini tuottaa.

9. Suosittelen sinullekin liittymistä TradeTracker -ohjelmaan. Liittyminen on ilmaista, ohjelman käyttö helppoa.


10 kommenttia:

Vensku kirjoitti...

Oi kiitos!! En millään osannut omin päin tuota käyttää, nyt osaan. :)

Random_man kirjoitti...

Mitä siihen URL kohtaan pitää laittaa?

P.Antti kirjoitti...

Hei Random-man, jos tarkoitat sivuston rekisteröimistä tradetrackeriin, url on sinun sivuston osoite.

Juhani kirjoitti...

Kiitos Vensku kommentistasi!

Random_man kiitos kysymyksestäsi ja kiitos P.Antille erinomaisesta vastauksesta. TradeTrackeriin rekisteröitäessä kysytään todellakin URL-osoitetta, johon tulee kirjoittaa oman blogin / nettisivun osoite, esim. http://rahaamainoksilla.blogspot.fi/ .

Menestystä teille!

Seija Suutara kirjoitti...

No ompas mielenkiintoista! Kiitti tästä esimerkistä :)

Juhani kirjoitti...

Moi Seija,
Onhan tämä mielenkiintoista :) Huomasin juuri, että tämä on yksi ensimmäisen kesän blogikirjoituksistani.

Anonyymi kirjoitti...

Mä liityin tonne ajat sitten, miten sitä rahaa sieltä oikein alkaa tulemaan.. :o edelleen saldo 10€ mikä tuli kun rekisteröityi... Ei sieltä oikeen vastaustakaan tuu..

http://minnajohannaa.blogspot.fi/

Arttu Heikkinen kirjoitti...

On lottovoitto syntyä Suomeen, maahan, jota ei (vielä) olla kulutettu puhki nettimainonnalla. Meillä on mahdollisuuksia menestyä ja tehdä paljon fyrkkaa, ilman sen suurempia sijoituksia. Real Efficient Deal on sinua varten, joka haluat tietää enemmän nettibisneksestä.

http://realefficientdeal.blogspot.com

Peppi kirjoitti...

Hei! osaatko sanoa miksi tuonne täytyy laittaa osoite? Tuleeko postissa ja jotain ja koska ilmoitetaan tilinumero? Onko tuo turvallinen/ilmainen?

P.Antti kirjoitti...

Moi Peppi,

itse ajattelen että on ihan normikäytäntö kun rekisteröidytään johonkin, että tietävät kuka ja mistä olet.
Ei sieltä postia kotiin tule. Ja on turvallinen / ilmainen.
Tilinumeron voi laittaa maksuasetuksista jos rekisteröitymisen yhteydessä ei sitä kysytä, en muista kuinka se oikein oli.