maanantai 6. syyskuuta 2010

Vielä TradeDoubler ja TradeTracker -kokemuksia

Olen nyt ollut jo yli viikon TradeTracker ja TradeDoubler -verkostomainontaohjelmissa mukana. Tulot niistä ovat vasta 10 euroa, eli se summa, jonka sain kun liityin TradeTracker -juttuun.

Yhtenä aamuna jo ilahduin kun TradeTracker -tili näytti 60 euroa. Pian kuitenkin sain tiedon, että oli tapahtunut inhimillinen virhe! Nyt tilini näyttää TradeTrackerissa taas 10 euroa ja TradeDoublerissa 0 (siis nolla!) euroa.

Miten sinä onnistuit saamaan nuo ohjelmat tuottamaan rahaa?


ps. Vielä ohjelmien käytöstä. Ensikertalaiselle TradeTracker oli paljon helpompi ottaa käyttöön. TradeDoubleria en hahmota rehellisesti sanottuna vielä kovinkaan hyvin.

Tässä opas TradeTrackerin käyttöönottoon: Opas rahan ansaitsemisen aloittamiseen TradeTrackerilla

2 kommenttia:

drunknmunky kirjoitti...

Vinkki: ihmiset ottavat paljon pikavippejä. Perusta blogi pikavipeistä. Tradedoublerilla ainakin on paljon ohjelmia, joista voi jonkinlaisella mainostamisella tienata helposti sen 50e/kk. Lisäksi adsensen klikkihinnat pikavippeihin on n.1€/kpl.

Itse aloitin uuden blogin, jonka uskon ihmisiä kiinnostavan. Nimeä klikkaamalla se selviää. :)

Koita tienata!

Mr. Rich Soon kirjoitti...

drunknmunky!

Pikavippiblogeja taitaa olla jo aika paljon. Eikä vain blogeja, vaan muitakin vasaavia sivuja. Mitenkähän tässä pikavippiviidakossa löytäisi sen oman nichen.

Toisalta mitään ei saa, jos ei lähde yrittämään. Tätä asiaa olen miettinyt.

KIva, että olet erustanut (taas) uuden blogin. Löysit aiheen, josta itse en ole aikemmin lukenutkaan. Toivottavasti blogisi liidättää sinut verotilastoissa korkealle!