torstai 26. toukokuuta 2011

Nyt tuli paljon rahaa netissä olevan mainoksen kautta ;)

Heti otsikossa pitää iloita, sillä tein tämän bloggauskokeiluhistoriani suurimmat kaupat. Siis itse asiassa minä en tehnyt, vaan sivustollani olevan mainoksen kautta, joku osti kalliin tuotteen, josta minulle tuli ennätysmäärä rahaa!

Internetissä voi siis ansaita rahaa ja rikastua. Tai ei tuo yli sadan euron tuotto, joka minulle kaupasta tuli, tarkoita vielä rikastumista. Jos saisin netistä 100 euroa joka päivä, asia olisi paljon upeampaa. Nyt tämä satanen oli enemmänkin poikkeus. Ei yksi pääsky kesää tee, eikä yksi satasen päivätuotto vielä rikasta bloggaajaa.

Tämä oli tietysti hyvä muistutus siitä, että bloggaamisella voi tienata rahaa. Kaikki eivät pysty ansaitsemaan rahaa niin paljoa, että elättäisivät itsensä blogia kirjoittamalla. Mutta jo ne keskimäärin 200-300 euron kuukausitulot, jotka itse olen viime kuukausien aikana saanut blogilla, ovat kiva tulonlisäys.

Minulle tuo yli sadan euron tulo tuli TradeTracker -issa mainostavan suomalaisen firman kautta. Kiitos sinulle, joka ostin tuotteita tonnilla ja sain siitä sitten hyvän provision.

Jos et vielä tiedä, miten blogilla voi saada rahaa, tutustu TradeTrackeriin. TradeTracker -palvelussa saat koodeja, joita voit laittaa kotisivullesi tai blogiisi. Kun joku painaa blogissa tai kotisivulla mainosta, ja ostaa tuotteen, saat siitä tietyn provision. Provisiot ovat tavallisesti 5-10 prosentin luokkaa.

Ansaitse rahaa TradeTrackerilla painamalla alla olevaa kuvaketta. Siitä pääset tutustumaan TradeTrackeriin sekä pohtimaan, voiko internetissä rikastua.

2 kommenttia:

BlogMaster kirjoitti...

Onneksi olkoon mukavasta kerta tuotosta! Muistan itse aloittaessani kuinka iloinen olin kun sain ensimmäisen vähän yli dollarin myynnin aikaan. (Sain myytyä domainin)

Aloittaessani bloggaamista ei vielä ollut €uroista tietoakaan ja siksi joutuikin turvautumaan Englanninkielisiin sivustoihin. Yli 100€ kk tuloihin kannattaa olla jo tyytyväinen ja monelle senkin saavuttaminen on jo työn ja tuskan takana.

Jatka samaa rataa ja pidä lukijasi kartalla siitä kuinka blogilla tienaamisesi etenee!

Rahaa mainoksilla kirjoitti...

Terve BlogMaster!

Kiitoksia onnitteluista! Pikku hiljaa tulot lisääntyvät. Nyt ne ovat olleet kahden kuukauden ajan yli 400 euroa kuukaudessa.

Ymmärsin blogistasi, että sinulla on tosiaan myös englanninkielisiä sivuja. Pitäisi yrittää itsekin englanninkieliseen blogimaailmaan. Kilpailu siellä on toki kovaa, mutta mahdollisuudet myös suuret.

Kiitos myös hyvästä blogistasi, joka on mielestäni yksi parhaista bloggaaamiseen liittyvistä blogeista.