sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Nettisivut Kotisivukoneella nopesti 10 minuutissa

Kotisivukone lupaa, että saat internetsivut valmiiksi 10 minuutissa.  Ja tämä ilman aiempaa kokemusta internetsivujen tekemisestä.  Aika hieno lupaus, jota kannattaa kokeilla, jos haluat kotisivut nopeasti eikä sinulla ole aiempaa kokemusta nettisivujen tekemisestä.

Kokeile Kotisivukonetta ilmaiseksi
Kotisivukonetta voi kokeilla 2 viikkoa ilmaiseksi. Muutenkin nettisivujen tekeminen ja ylläpitäminen Kotisivukoneella on halpaa.  Tämä edullinen nettisivujen tekokone auttaa yksityisiä ihmisiä, perheitä ja yhdistyksiä tekemään laadukkaat kotisivut. Ja kokeilu on tosiaan ilmaista.

Totta kai kannatttaa kokeilla
Koska nettisivujen tekemisen kokeilu on ilmaista, totta kai kannattaa katsoa, millainen tämä Kotisivukone on. Kahden viikon ilmaisen käytön jälkeen voit lopettaa Kotisivukoneen käytön. Tai jatkaa sitä ja maksat vain edullisen vuosimaksun.

Paljon lisäominaisuuksia nettisivulle
Kotisivukone tarjoaa paljon lisäominaisuuksia. Voit tilata kotisivuusi uutiset, kuva-albumin, blogin, bannerit, extranetin, sähköpostiosoitteet, tapahtumakalenterin, laajat kävijätilastot, keskustelupalstan, hakukoneen, huutokaupan, verkkotunnuksen (domain), verkkokaupan, postituslistan, kyselyt, pikakyselyt ja erilaiset kieliversiot. Todella monipuolista palvelua ja maksat vain siitä, mitä tarvitset!

Uskomattoman helppoa ja nopeaa
Kotisivukone väittää, että kotisivujen tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Ja nopeaa! Voit perustaa sivun, jos haluat esimerkiksi myydä jotain (asunto, auto) tai tarvitset hääsivun.

Ilmaiseksi nettisivut
Kokeile kotisivujen tekemistä Kotisivukoneella ilmaiseksi. Ehkä sinulla on jo hetken päästä omat nettisivut internetissä!

Kotisivukoneeseen pääset tästä:

Ei kommentteja: