sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Internet tulot 2011 - blogilla rahaa yli 200

Huhtikuussa 2011 internetistä saatava tuloni kasvoi taas. Aivan viime vuoden joulumyynnin tasolle en vielä päässyt. Ilahduttavinta on se, että AdSense -tulot nousivat taas runsaasta vaikka vielä en ihan tavoitteeseen eli 125 euron AdSense -tuloihin  päässytkään.

AdSensen lisäksi käytän kahta affiliate -systeemiä, TradeDoubleria ja TradeTrackeria. Näistä TradeTracker tuotti minulle alle kympin. Olen pettynyt tulokseen. TradeDoubler tuotti melkein satasen. Siitä suurin osa tuli yhdestä suuresta kaupasta, joka tehtiin minun sivustoni kautta.

Pikku hiljaa alan päästä jyvälle, millaisia mainoksia sivustolle kannattaa sijoitella. AdSensen osalta tämä ei ole ongelma, sillä Google valitsee mainospaikkoihin itse mainokset. AdSense tulojen kannalta tärkeää on se, mihin sijoitan mainospaikan.

Tuloni huhtikuussa
Ansaitsin huhtikuussa kolmea palvelua (AdSense, TradeDoubler ja TradeTracker) käyttämällä 227,90 euroa. Tästä menee sitten vielä verot pois.


Tavoitteeni
Tässä on nyt asettamani tavoittet kuukausittaiset tavoitteeni internetissä rikastumiseen:

a) nyt toteutunut 200 euroa kuukaudessa. TOTEUTUI
b) 500 euroa kuukaudessa. Tavoite: toteutuu elokuussa.
c) 1000 euroa kuukaudessa. Tavoite: toteutuu marraskuussa.
d) 2000 euroa kuukaudessa. Tavoite toteuttuu joulumyynnin vuoksi joulukuussa.


Sivustoni kautta tapahtuvan myynnin siis pitää kymmenkertaistua! Se varmasti tarkoittaa sitä, että löydän sen sopivan uuden sivuston aiheen, joka alkaa tuomaan rahaa taskuuni.

Kiva harrastushän tämä on. Jospa pääsi rahoilla vielä luksusmaailmanympärysmatkalle!

Jos haluat, että blogisi tuottaa rahaa mainosten avulla, tutustu tästä TradeTracker ja TradeDoubler -ohjelmiin. TradeDoubler antaa boonusta uudelle julkaisijalle 10 euroa!

Tästä TradeTrackeriin!


Tästä TradeDoubleriin!

Ei kommentteja: