lauantai 21. toukokuuta 2011

Linkki blogiisi lisää blogisi arvoa - ilmaisia linkkejä

FinnBlogger tarjoaa ilmaisia linkkejä! Linkithän ovat tärkeitä sivuston näkyvyyden kannalta. Mitä enemmän ja paremmilta sekä blogisi aiheeseen läheisesti liittyvältä sivustolta saat linkin blogiisi, sitä parempi.

Linkkien avulla hakukoneet löytävät paremmin blogisi ja menestyt hakukoneoptimoinnissa (seo).

FinnBlogger kertoo lyhyesti artikkelissaan lyhyesti linkeistä ja linkittämisestä. Kannattaa lukea: Linkkirakkauden jakamista.

Linkkejä luvataan kaikkiin blogeihin.  Siitä vaan linkittämään.

HUOM!
Kun kokeilin laittaa linkin (katso edellä) FinnBloggerin sivulle, sinne ei ilmestynyt Trackback -viestiä. siitä FinnBlogger tietää, että olen linkittänyt hänen sivustolleen.

Näyttää siltä, että Bloggerissa Trackback -toimintoa ei ole.  Trackback  ilmoittaa kohteelle, jota linkitetään kyseisestä linkistä. Tämä trackback -ilmoitus tulee blogin kommenttiosioon. Jos siis käytät Blogger -blogia ja haluat linkkejä FinnBloggerilta, lähetä hänelle sähköpostia (finnblogger@finnblogger.com), jossa ei tarvitse olla muuta tietoa kuin sen sivun osoite, jossa linkki FinnBloggerin sivulle on. Näin FinnBlogger huomaa linkkisi ja osaa kiittää sinua vastavuoroisesti.

HUOM!!
Lisäsin FinnBlogger blogiini COMMENTLUV -ominaisuuden, joka antaa sinulle linkin hyvin helposti kun kommentoit blogia. Tule lukemaan lisää: Commentluv ja Finnblogger.

Ei kommentteja: