torstai 28. huhtikuuta 2011

AdSense tuottaa rahaa

Kohta on aika antaa huhtikuun tilannekatsaus rikastumisestani internetissä mainoksia näyttämällä.

Tässä vaiheessa huhtikuuta tilanne näyttää hyvältä. Kun on vielä muutama päivä jäljellä pelkästään AdSense on tuottanut enemmän kuin tuloni olivat maaliskuussa 2011 kolmesta lähteestä (Google AdSense, TradeTracker ja TradeDoubler). Huhtikuun tuotot olivat vähän yli sata euroa.  Nyt mennään ylöspäin, mutta mitään timosoinimaista jytkyä ei vielä ole tulossa.

Kiva on kuitenkin ollut nähdä se, kuinka AdSensen tuomat tulot ovat kasvaneet koko ajan. Olen kirjoittanut koko ajan uutta sisältöä, mikä tuo lukijoita. Jos hyvin käy, lukija löytää sivustoltani itseään kiinnostavan mainoksen. Nyt pääsen yli sadan euron. Seuraava haamuraja on sitten 150 euroa. Tarkat tiedot netissä ansaitusta rahasta kerron sitten muutaman päivän päästä.

Miten paljon sinä tienaat AdSensella?
a) alle viisi euroa kuukaudessa
b) 5-50 euroa
c) 51-100 euroa
d) 101-200 euroa
e) 201-500 euroa
f) 501-1000 euroa
g) yli tuhat euroa

Monet blogit ja sivustot ovat luopuneet AdSensen mainoksista ja keskittyvät vain erilaisiin kumppanuusmarkkinointi eli affiliatemarkkinointi -projekteihin. Näissä ei makseta yleensä siitä, että sivustollasi olevaa mainosta napsautetaan (kuten Google AdSense) vaan tarvitaan ostotapahtuma, josta saat provisiota.

Jos haluat tutustu tällaisiin ohjelmiin, voit tehdä sen täällä:

TradeTracker:TradeDoubler:

Ei kommentteja: