maanantai 5. syyskuuta 2011

Näin ansaitsin internetissä: Elokuu 2011

Huono kuukausi rahan ansaitsemisen suhteen. En ollut juurikaan netissä ja kirjoitellut tekstejä blogeihin. Rahaa tuli kuitenkin jonkun verran, tosin huomattavasti edellisiä kuita vähemmän.

Tulolähteitä oli vanhaan valliin kolme: TradeDoubler, TradeTracker ja Google AdSense. Tässä elokuun blogitulot:

TradeDoubler: 48,60 €
TradeTracker: 78,88 €
Google AdSense: 213,94 €
Tulot yhteensä: 341,42 Euroa

Ei siis mikään kovin suuri tili. Syyskuun loppupuolella pääsen toivottavasti taas aktitoitumaan rikastumisen suhteen internetissä. Nyt pitää keskittyä päivätyöhön.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!

Työskentelen parin suomalaisen nettisivuston parissa parantaakseni niiden hakukonenäkyvyyttä. Etsin siis jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja törmäsin sattumalta sivustoonne. Olisin halukas keskustelemaan kanssanne mahdollisuuksista yhteistyöhön.

Ottaisitteko yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää. Toivon vastaustanne siinäkin tapauksessa vaikka ette olisikaan kiinnostuneita. Toimimme jo yhteistyössä satojen suomalaisten sivustojen kanssa ja toivoisin, että saisimme teidän sivustostanne seuraavan kumppanin.

Tarkoituksenamme on tuottaa siis laadukasta sisältöä sivustollenne esimerkiksi artikkelin muodossa. Tarjoamme myös muutakin sisältöä, kuten pelejä rss-uutissyötteitä tai vaihtoehtoisesti voimme ostaa myös suoria linkkejä. Kerron asiasta myös mieluusti lisää.

Ystävällisin terveisin,
Mikael Mattsson
seo.mattsson@gmail.com
SEO

ArtoM kirjoitti...

Tässäpä kiinnostava blogi, täytyy alkaa seurailemaan! Onko vinkkejä mitä ohjelmia käytät esim. backlinkkien tekoon ja niiden selvittämiseen?