perjantai 30. syyskuuta 2011

Bloggaa kuin Steve Jobs

Netti on täynnä blogeja. Osuin niistä yhdelle - Marko Saric - nimisen kaverin blogiin joka käsittelee (yllätys-yllätys) bloggaamista.  Kiinnitin huomioni otsikkoon, jossa luvattiin kertoa 9 Steve Jobsin inspiroivaa bloggausideaa. Ideat eivät tietenkään alun perin liity blogin kirjoittamiseen.

Perjantai-illan ratoksi jaan nämä bloggaamiseen liittyvät Marco Saricin ajatukset sinullekin.
  • Seuraa sydäntäsi. Sinulla tulee olla näky siitä, mitä haluat saavuttaa blogillasi. Toimi sen mukaisesti.
  • Luota itseesi. Voitko lopettaa leipätyösi ja elättää itsesi bloggaamalla?  Riskit voivat päätyä myös epäonnistumiseen, mutta on tärkeää luottaa itseensä.
  • Rakasta sitä, mitä teet.  Sitoudu bloggaamiseen. Intohimosi on menestyksen salaisuus.
  • Älä uhraa laatua määrän kustannuksella. Yksi hyvä blogikirjoitus on parempi kuin useapi keskinkertainen.
  • Valitse tarkkaan. Aikaa on vähän, olet kiireinen. Käytä aikaasi siten, että saavutat bloggaustavoitteesi. Unohda turha.
  • Näe vaivaa päästäksesi yksinkertaisuuteen. Pidä blogin ulkoasu hyvänä mutta yksinkertaisena.  Sen tulee erottua joukosta.
  • Varasta hyviä ideoita. Lue paljon ja pohdi, mistä voisit blogata. Ideoita blogin kirjoittamiseen löytyy kaikkialta.
  • Päämääränäsi ei ole tehdä rahaa. Älä keskity rahaan. Muovaa brändiäsi ja lukijakuntaasi. Raha tulee kaiken tämän mukana.
  • Älä menetä uskoasi. Bloggaaminen on kovaa työtä. Älä anna periksi vaan jatka unelmiesi täyttymistä kohti.
Tässäpä blogin kirjoittamisen vinkkejä. Syytä olisi ottaa itsekin niistä oppia. Jos haluat lukea näistä blogin kirjoittamisvinkeistä enemmän, napsauta hiirelläsi ensimmäisessä lauseessa olevaa linkkiä. Tämä blogikirjoitus noudattaa kolmanneksi viimeistä vinkkiä. Tosin kerron hyvä tavan mukaisesti sen, mistä olen nämä vinkit napannut.

Hyvää ja innostavaa bloggamista kaikille!

ps. Jos sinua kiinnostaa rahan ansaitseminen blogin avulla, olet oikeassa paikassa. Tässä blogissa olen kertonut, miten paljon ansaitsen netissä rahaa. Suuri osa rahasta tulee TradeTracker -kumppanuusmarkkinointiohjelman kautta.

Voit liittyä TradeTrackeriin, jos sinulla on blogi tai kotisivu ja haluat ansaita rahaa mainoksilla, joita sijoitat sivustollesi/blogiisi. Pääset mukaan rahan ansaitsemiseen vaikka heti. Ehkä sinä pääset paljon parempiin ansioihin kuin minä (200-500 euroa kuukaudessa).

Aloita bloggaaminen, joka tuottaa rahaa vaikka heti kirjautumalla TradeTrackeriin. Saat heti 10 euron bonuksen! Liittyminen on ilmaista! Tutustu ilmaiseksi ja liity ilmaiseksi täältä:

Ei kommentteja: