sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Rahaa internetistä - Miten saisin enemmän rahaa mainoksilla, jotta motivaatio pysyisi korkealla!

Internet on täynnä blogeja. Blogi on helppo perustaa ja helppo jättää päivittämättä.

Myös rahan ansaitsemisblogeja on enemmän ja enemmän. Tämä on ollut toiminnassa jo yli vuoden. Rehellisesti täytyy sanoa, että paukut ovat välillä olleet lopussa. Jos pääsen kuukausituloissa 500 euroon, se on noin 10 prosenttia siitä, mitä tarvitsisin. Palkkatyötä ei kannata lopettaa tällaisilla tuloilla.

Ihan kiva nähdä, että moni muukin kokeilee rikastumista internetissä. Vuosi sitten en nähnyt yhtään blogia, jossa eriteltäisiin kuukauden tulot (adsense, tradedoubler, tradetracker jne) - tai en ainakaan muista nähneeni. Päätin tehdä tuloni julkisiksi ja on mukavaa huomata, että jotkut toiset jatkaa samalla tiellä! On kiva seurata rikastumistanne.

Menestystä teille kaikille. Ja suosittelen, että rohkeasti vaan aloittelemaan ja kokeilemaan, paljonko sinä voisit tienata blogilla esimerkiksi mainoksia näyttämällä.

Rahan ansaitsemisessa pääset alkuun helposti. Sinulla pitää olla blogi (esim. ilmainen blogger -blogi) tai kotisivu. Kirjaudu Google AdSensen käyttäjäksi sekä ainakin TradeDoubler ja TradeTracker -kumppanuusmarkkinointikanaviin.

Google AdSense on helpoin tapa ansaita rahaa internetissä. Sijoitat mainosyksikön sivulelsi ja Google täyttää sen mainoksilla. Saat rahaa jokaisesta klikkauksesta.

TradeTracker ja TradeDoubler toimivat hieman toisella tavalla. Valitset suuresta joukosta firmoja kotisivullesi tai blogillesi sopivat mainokset. Et saa rahaa mainosten klikkauksesta vaan ainoastaan myyntitapahtumista. Jos esimerkiksi mainostat sivullasi koiranruokaa, ja joku painaa sivullasi olevaa koiranruokamainosta ja ostaa koiraruokafirmasta tavaraa, saat siitä provisiota. Tutustu TradeTrackeriin ja TradeDoubleriin alla olevisa linkeistä. Jos sinulla on blogi tai kotisivu, kirjaudu heti käyttäjäksi ja ryhdy tienaamaan rahaa!Ei kommentteja: