sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Rahaa blogilla internetissä - eräs kertomus

En seuraile tällä hetkellä juuri lainkaan blogeja. On kuitenkin yksi blogi, jota käyn pari kertaa kuukaudessa katsomassa (yleensä aina kun tulen päivittämään blogiani) ja se on oravanpyörä -blogi (oravanpyora.com).

Oravanpyörä aloitti toukokuussa 2011 - ei siis vielä kovin vanha blogi. Ensimmäinen kirjoitus taisi olla "Miten irti oravanpyörästä". Blogi pohtii rikastumista ja riippumatonta elämäntapaa. Kannattaa käydä lukemassa.

Blogi on ainakin alkuvaiheessa kertonut kuukausittaiset tulonsa (kuten minä täällä). Syyskuussa blogissa on ollut muun muassa seuraavia aiheita:
  • Rahan säästäminen
  • Uusi sivusto työn alla
  • 28 suomalaista linkkihakemistoa
Ihan kiva seurata, miten toisilla rahan ansaitseminen internetissä onnistuu. Oravanpyörä -blogin kirjoittaja oli elokuussa päässyt tienaamisessa uudelle tasolle. Käy katsomassa! Toivottavasti blogin pitäjä pääsee pian taloudellisesti riippumattomaksi.

Kuten alussa kerroin, minulla on menossa jonkinlainen saamattomuuden vaihe. Nyt tässä blogihommassa täytyisi keksiä jotain uutta.

Onneksi minullekin rahaa tulee pikkuhiljaa blogeistani. Käytän Googlen AdSense -mainoksia ja TradeTracker ja TradeDoubler -kumppanuusohjelmia.

Jos sinä haluat ansaita rahaa blogilla, suosittelen liittymistä TradeTrackeriin. Tarvitset vain blogin tai kotisivun sekä yritteliästä mieltä. Kun sinut hyväksytään, voit laittaa eri mainostajien mainoksia kotisivullesi. Kun joku internetin käyttäjä ostaa tuotteen blogisi/sivustosi kautta, saat siitä provisiota.

Lue TradeTrackerista lisää täältä: Miten liityn TradeTracker affiliate ohjelmaan?

Liity heti TradeTrackeriin ja laita blogisi tuottamaan rahaa. Tutustu ja liity täällä:

2 kommenttia:

Alvin kirjoitti...

Mukava kuulla, että jutut kiinnostavat edes jonkin verran. :)

Nythän voit kokeilla kuinka passiivista tuloa blogit todella ovat... Kuinka paljon ne tuottavat vaikka et koskisi niihin ollenkaan esim. kuukauteen? :P

Toivottavasti motivaatio ennen pitkää taas löytyy!

Juhani kirjoitti...

Terve Alvin!

Kun ei ole jaksanut itse harrastaa rahan ansaitsemista, on ollut kiva käydä katsomassa, miten joku toinen menestyy.

Tänään on ollut taas vähän parempi päivä, ja olen yrittänyt tehdä hommia blogieni hyväksi. Linkkien rakentelua.

Kiva oli lukea, että tulosi oli taas kasvussa!