sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Julkaisen rahan tienaamisen kannalta salaista materiaalia - kävijämäärät!

Perustin tämän blogin kesällä 2009.  Tarkoituksena oli selvittää, voiko internetissä ansaita rahaa. Rahan tienausprojektini tulos on jo selvä: Netissä voi ansaita.

Kokonaan toinen kysymys on se, miten paljon rahaa voi tienata. Myös "paljon" merkitsee eri ihmisille eri asioita. Minun keskituloni ovat viime kuukausina olleet noin 300-400 euroa. Se ei mielestäni ole kovin suuri summa. Onneksi minulla on vielä työpaikka olemassa ja varma palkkatulo sieltä.

Pelkästään bloggaamalla en uskaltaisi elantoani hankkia. Vaikka saisinkin kovalla ja kekseliäällä työllä tuloni esimerkiksi 3000 euroon kuukaudessa, blogilla ja mainoksilla ansaittu tulo tuntuisi liian epävarmalta. Suurin syy kuitenkin siihen, että en ota uskonhyppyä elääkseni bloggaamisesta on se, että varsinainen päivätyöni on varsin mielekäs. Jos siitä joutuisin luopumaan, kokeilisin tätä ihan toden teolla.

Bloggaaminen on kiva harrastus siksi, että tästä saa hieman lisätuloja. Muutama tonni vuodessa on ihan tervetullut lisä.

Google AdSense, TradeTracker ja TradeDoubler
Ansaitsen rahaa kolmesta lähteestä. Näytän muutamalla blogilla Googlen AdSense -mainoksia sekä mainoksia, jotka saan TradeTrackerista ja TradeDoublerista.
 
Myös sinä voit ansaita helposti rahaa näillä kolmella. Kirjaudu Googlessa AdSensen käyttäjäksi. Tarvitset oman kotisivun tai blogin. Jos ja kun Google katsoo, että sivustosi/blogisi kelpaa heille, saat luvan laittaa AdSense -mainoksia sivustoosi.  Google maksaa sinulle jokaisesta sivullasi olevan AdSense -mainoksen klikkauksesta. Älä ala kuitenkaan klikkaamaan omalla sivulla olevia mainoksia.

Ansaitseminen TradeTrackerilla ja TradeDoublerilla tapahtuu hieman toisin. Jos sinulla on oma blogi tai kotisivu voit hakea kyseisiin ohjelmiin. Kun sinut hyväksytään, saat voit laittaa haluamiesi firmojen mainoksia sivullesi. Jos sivustosi käsittelee koiranruokaa, sopiva mainos on esimerkiksi koiranruokamainos. Kun internetissä surffaaja löytää sivullesi, painaa koiranruokakaupan mainosta ja tekee ostoksen koiranruokakaupasta, saat provisioita (esim. 10 % ostosten arvosta).

TradeTrackerilla ja TradeDoublerilla ansaitseminen on helppo aloittaa. Täytät vain hakulomakkeen, jossa annat tietosi, niin pääset pian mukaan rahan tienaamiseen kiehtovaan maailmaan.

Blogin kävijämäärät
Kaveri voi rakentaa vaikka kuinka hienon kaupan kadun kulmaan, mutta jos kaupassa ei käy asiakkaita, ei synny tuloa. Samoin on blogien kanssa. On tärkeää saada kävijöitä blogiin. Jokainen kävijä on mahdollinen rahan tuoja. Jos blogisi tarjoaa kävijälle sitä, mitä hän etsii, hän saattaa tehdä ostopäätöksen sinun blogisi kautta ja pääset osalliseksi myyjän antamasta provisiosta.

Tämä "Rikastu netissä" - blogi ei ole rehellisesti sanottuna pystynyt keräämään kovin suuria kävijämääriä.

Olen viime kuukausina ollut myös erittäin laiska ja motivaatio on ollut hieman hukassa. Kävijämäärät ovat silti olleet koko ajan hieman nousussa.  On huomioitava, että syyskuuta on vielä noin yksi viikko jäljellä.

Rahaa blogilla - kaksi tärkeää asiaa
Tämä blogi on ensimmäinen kokeilublogini eikä tuota kovin paljon rahaa. Rahan ansaitseminen netissä ei ole suomalaisessa nettiyhteisössä kovin hyvä aihe. Englannin kielellä sen sijaan erilaiset "make money online" -sivustot tuottavat suuriakin summia.

Muutamasta sadasta, jotka tienaan netissä kuukausittain suurin osa tulee matkailublogista (jota pidän salassa!). Jos haluat tienata rahaa, kannattaa valita teema joka täyttää kaksi kriteeriä. Ensinnäkin aiheen tulee kiinnostaa sinua (jotta jaksat siitä kirjoittaa ja jotta tiedät siitä jotain) ja joka kiinnostaa laajaa joukkoa muita ihmisiä.  Kun nämä kaksi asiaa liittyvät toisiinsa, sinulla on hyvä mahdollisuus ansaita blogillasi rahaa.

Liity ansaitsemaan
Jos et ole vielä liittynyt TradeTracker -palveluun, josta saat itsellesi eri firmojen mainoksia blogiisi, käy tutustumassa siihen tässä. Täytä heti liittymispaperit ja saat 10 euron bonuksen! Klikkaa tästä:Ai niin - ne tämän blogin kävijämäärät
Tämän vuoden osalta kävijämäärät ovat 1000-1500 välillä kuukaudessa. Ei siis ole paljoa kehumista. Tämä on ollut kuitenkin alhaisesta kävijämäärästä huolimatta tärkeä blogi minulle. Se on avannut silmäni sille, että netissä voi ansaita rahaa.

1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Find out how 1,000's of individuals like YOU are making a LIVING from home and are fulfilling their dreams right NOW.
GET FREE INSTANT ACCESS