keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kuinka paljon netissä voi ansaita rahaa?

Paljon! Suuri osa maailman liiketoiminnasta tapahtuu netissä. Ansaitsemismahdollisuudet eivät ole sadoissa eikä tuhansissa vaan miljoonissa tai miljardeissa euroissa.  Aivan kuten missä tahansa bisneksessä.

Pitää vain löytää liikeidea, jossa rahaa liikkuu ja kilpailijoita on vähän. Ja kun löytää kansainväliset markkinat  ja tuotteen tai palvelun mistä ihmiset ovat valmiita maksamaan sekä pystyy sen ammattitaitoisesti markkinoimaan ja jakamaan, raha alkaa virtaamaan.

Teoriassa kaikki on helppoa.

Ei vielä kokotoimiseksi ammattibloggaajaksi
Olen kohta vuoden kirjoittanut tätä blogia ja pohtinut rahan ansaitsemiskeinoja internetissä. Mitään kultakimpaleita en ole vielä löytänyt, mutta olen rakentanut perustaa tulevalle menestykselle.  Menestys tarkoittaa minulle, että saisin internetistä normaalin tulonlähteen itselleni. Voisin ryhtyä täysitoimiseksi bloggaajaksi tai internetmarkkinoijaksi siinä vaiheessa kun tienaan tällä touhulla noin 5000 euroa kuukaudessa.

Tällä hetkellä pääsen tästä summasta kymmenesosaan. Viime kuukausina internet-tuloni ovat olleet hieman yli neljäsataa euroa kuukaudessa.

Muutamia avaimia menestykseen:
  • Tulee tehdä sitä, mistä pitää vaikka siitä ei maksettaisikaan. 
  • Lopulta voit päästä menestykseen vain tekemällä rakastamiasi asioita.
  • Edellisten perusteella löydät itsellesi nichen, asian jonka avulla haluat muuttaa maailmaa ja palvella ihmisiä.
  • Kun pystyt tarjoamaan ihmisille palveluja tai tavaroita, joita he tarvitsevat - tai luulevat tarvitsevansa - sinun arvosi nousee. He ostavat sinulta. Tässä vaiheessa myös sana lähtee kulovalkean tavoin liikkeelle ja asiakasmääräsi nousee. Olet luonut itsellesi brändin.
  • Älä puuhaile liian monenlaisia. Keskity yhteen ja ole siinä mestari.
Perusta blogi
Perusta blogi aiheesta, joka sinua todella kiinnostaa. Kirjoita säännöllisesti sinne. Kerro itsestäsi ja omista onnistumisista ja epäonnistumisista. Yritä luoda yhteisö ympärillesi. Toimi siten, että ihmiset ilomielin linkittävät sivullesi ja tuovat ystäviä sinne. Laita blogiisi mainoksia. Perusta sähköpostilista, jolle lähetät säännöllisesti painavaa sanottavaa. Ole rehellinen ja avulias.

Tämä kaikki ei välttämättä tuo sinulle suuria määriä rahaa. Mutta jos tämä on sitä, mistä pidät, sitä kannattaa tehdä. Sillä on aina myös se yllätysoptio: se alkaa tuottaa.

Noin vuosi sitten luin, että keskiverto bloggaaja tienaa netissä noin 200 euroa. Lisäksi monet saavat erilaisia bonuksia tuotteiden valmistajilta.

Näillä tienaan 400 euroa tällä hetkellä
Minun yli 400 euron tulot tulevat kahdella tavalla. Blogissani on Googlen AdSensen mainoksia, joista saan hieman lisätuloja. Tiedän, että pääpaino tulee olla tuotteiden myynnissä blogini kautta. Siksi olen rekisteröitynyt kahteen suomalaiseen kumppanuusmarkkinointifirmaan: TradeDoubleriin ja TradeTrackeriin.

Saan heiltä koodinpätkiä jotka liitän blogiini. Kun joku ostaa tuotteen sivustoni kautta, saan siitä provision. Tiedän, että tämä tulee olemaan suurin tulonlähden blogeissani.

Tutustu TradeTrackeriin ja TradeDoubleriin täällä. Ja liity rahan ansaitsijaksi (julkaisijaksi) jos haluat ansaita hieman rahaa blogisi avulla:Ei kommentteja: