tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kaksi tapaa aloittaa rahan ansaitseminen netissä

Moni haluaa ansaita rahaa netissä tekemällä kotisivut tai kirjoittamalla blogia. Suuri osa haluaa saada hieman taskurahaa, mutta heillä saattaa olla ajatuksena, että jospa tämä blogin kirjoittaminen ja internetmarkkinointi lopulta elättäisi heidät.

Tässä on kaksi erilaista tapaa hankkia rahaa internetissä. Molemmissa kirjoittaja haluaa jakaa omia kokemuksiaan ja tietotaitoaan lukijoille.

Galenos haltuun
Galenos haltuun -blogissa biokemisti auttaa pääsemään lääkikseen ilman valmennuskurssia. Tämä tulee todistetuksi  vuonna 2012.  Galenos on lääketieteellisen uusi pääsykoekirja. Tämä blogi on hyvä kaikille kemian ystäville ja lääkikseen pyrkiville.

Blogi on toimii ilmaisessa Blogger -alustassa. Blogger tarjoaa nopean mahdollisuuden oman blogin aloittamiseen, tiedon jakamiseen ja rahan ansaitsemiseen. 

Oravanpyörä
Oravanpyörä -sivustolla Alvin pohtii, miten päästä irti oravanpyörästä. Miten olla vapaa ja päättää itse omista aikatauluista ja tekemisistä? Tutustu oravanpyörä -sivustoon ja ole mahdollisuuksien mukaan auttamassa Alvinia pääsemään tavoitteisiinsa. Ehkä sinäkin haluat pois elämän oravanpyörästä.

Oravanpyörä -blogissa on käytetty WordPress -pohjaa. Blogin omistaja on ostanut ensin jostain webbihotellista kotisivulleen tilaa sekä tilannut http://oravanpyora.com -domainin itselleen. Sekä webbihotelli että domain maksavat. 

Oma kokemukseni rahan ansaitsemisesta
Aloitin itse vuosi sitten kirjoittaa blogia ansaitakseni rahaa.  Tämän blogin tarkoituksena oli kokeilla, miten se onnistuu käytännössä.

Tuloni olivat alussa hyvin vaatimattomat. Puolen vuoden jälkeen tuloni olivat noin 200 euroa kuukaudessa. Nyt olen ansainnut yli 400 euroa kuukaudessa. Rahaa tulee kolmesta eri lähteestä: Google AdSense -mainoksista sekä TradeDoubler  ja TradeTracker -kumppanuusohjelmista. Tutustu rahan ansaitsemiseen tästä:
Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!

Blogger vai WordPress
Tämä blogi minulla on Bloggerissa, sillä se tarjosi nopean ja helpon tavan aloittaa blogi. Toiset blogit tein WordPressiin.

Miten saan oman WordPress -blogin internethotelliin
Jotta saisin kunnollisen WordPress -blogin tarvisin itselleni webbihotellitilaa ja domainin. Tutkin suomalaisten ja amerikkalaisten palvelujen hintoja (hinta oli siis ainoa määräävä tekijä) ja tilasin itselleni domainin ja nettihotellipalvelun amerikkalaiselta Bluehost -firmalta. Olen ollut tyytyväinen. Bluehostiin rekisteröityminen on helppoa, maksu onnistuu visalla ja käyttö on vaivatonta. Bluehostissa onnistuu useamman domainin ja blogin rekisteröinti.

Bluehost on myös edullinen ja maksaa vain 6,95 dollaria kuukaudessa. Tilasin itselleni tarvittavast domainit, jotka maksoivat 15 dollaria vuodessa. Myös minun Finnblogger -blogi sijaitsee Bluehost palvelimessa. Tutustu tästä bluehost.com -palveluun ja tilaa kotisivullesi ja blogillesi hyvä koti.

Hyvä teema WordPressiin
Käytin alussa ilmaisia WordPress -teemoja. En kuitenkaan löytänyt sopivaa teemaa blogiini. Siispä päätin ostaa itselleni maksullisen teeman, jota oli eri puolilla kehuttu kovasti. Tämä WordPressin Thesis -teema maksoi 164 dollaria (rajoittamaton käyttö kaikissa omissa blogeissa). Yhtä blogia varten Thesis-teema maksaa vain 87 dollaria. Maksu onnistuu helposti visalla.

Thesis -teeman osto on ollut yksi parhaita askeleitani bloggaamisessa. Se kyllä maksoi, mutta tuo rahan moninkertaisesti takaisin. Sekä Bluehost -internethotellin että Thesis -teeman hinnan voi vähentää verotuksessa blogin tuloista.

Jos etsit WordPress teemoja, suosittelen tätä thesis -teemaa. Voit tutustua tähän WordPress teemaan sekä sitä ilmaiseksi täällä: Thesis teema Wordpressiin. 

Bloggaaminen elämäntapana
Vuoden aikana bloggaamisesta on tullut kiva harrastus. Kirjoitan tekstejä enemmän kuin koskaan aiemmin. Ja mikä parasta, tällainen harrastus, jossa on mahdollista ansaita rahaa, on ihan kiva.

Toivottavasti viihdyt tämän blogini sekä finnblogger.com -blogini seurassa. Muista kirjoittaa kommentteja ja linkittää blogissasi!

1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Bluehost is definitely the best hosting provider for any hosting services you need.