torstai 28. heinäkuuta 2011

500 euroa kuussa blogeilla, joissa mainoksia

Nyt kokeilussani tuli uusi kuukausiennätys.  500 euron kuukausiraja rikkoutui vaikka tätä kuukautta on vielä 3 päivää jäljellä.

Olen nyt vuoden pitänyt tätä ja paria muuta blogia. Tavoite on ollut selvittää, voiko blogia kirjoittamalla ja blogissa mainostamalla ansaita rahaa.

Tulot ovat nousseet pikku hiljaa ja nyt olen päässyt 500 euron kuukausituloihin. Blogia kirjoittamalla ja sinne mainoksia laittamalla voi siis ansaita rahaa.

Viimeisin ostos, joka rikkoi 500 euron rajan tuli TradeTrackerissa olevasta mainoksesta. Joku tilasi mainostamani firman kautta tuotteita yli sadalla eurolla blogissani olevan mainoksen kautta ja sain siitä pari kymppiä itselleni.

Onko sinulla blogi tai nettisivut? Haluatko ansaita rahaa? Aivan varmasti haluat.

Teen kyllä nyt vähän tyhmästi kun kerron sinulle, miten sinäkin voit rikastua!

TradeTracker on firma, jonka kautta voit laittaa eri yritysten mainoskoodeja blogiisi tai kotisivullesi. Kun kirjaudut TradeTrackeriin pääset valitsemaan yli sadan firman joukosta juuri sinulle sopivat mainokset.

Mainosten sijoittaminen on helppoa. Valitset vain HTML-koodin ja liimaat sen omaan blogiisi. Kun joku napsauttaa hiirellä sivustollasi olevaa mainosta ja ostaa tuotteen, saat siitä provisiota. Aivan kuten minä sain rahaa pari kymppiä jonkun tekemästä ostoksesta.

TradeTrackerin sivustolla on tarkemmat ohjeet siitä, miten laitat mainoksia sivustollesi ja pääset rikastumaan.


Mene TradeTrackeriin tästä. Saat myös 10 euron starttibonuksen!
1 kommentti:

Mikko kirjoitti...

No rikastumaan aika harva blogilla onnistuu, mutta sivutuloja toki voi saada. 500 e/kk on jo ihan kiva raha useimmille, vaikka tietysti verottaja vie siitä osansa.

Vinkkejä voi katsoa myös mun blogistani: tienaa rahaa netissä-kategoriassa on kaikenlaista lukemisen avoista.