torstai 1. joulukuuta 2011

Ansaitse rahaa netissä - marraskuun 2011 tuloni

Olen pitänyt tätä blogia nyt vähän yli vuoden. Lukijat ovat saaneet seurata rikastumiseni tahtia joka kuukausi. Tahti on ollut valitettavan hidasta. Tuloni ovat olleet 200-500 euroa kuukaudessa.

Yritän tienata rahaa kolmea välinettä käyttäen: TradeTracker ja TradeDoubler -kumppanuusmarkkinointikanavat sekä Google AdSense -mainokset. Nämä kaikki tuovat jonkin verran rahaa, kumppanuusmarkkinointi tuo enemmän kuin AdSense.

Perustin tämän kokeiluprojektini heinäkuussa 2007 koska olin lukenut, että internetissä voi tienata rahaa (make money online!). Eksyin joillekin kotisivuille, jotka käsittelivät tätä aihetta ja tilasin joitakin e-kirjoja ilmaiseksi, jotka kertoivat rahan ansaitsemisen aakkosista.

Olin aloittanut bloggaamisen jo muutama vuosi aikaisemmin, mutta silloin en valitettavasti tajunnut, että blogin kirjoittamisella voisi ansaita taskurahaa. Perustin tämän blogin selvittääkseni itselleni, voiko netin avulla ansaita, jos blogiin laittaa mainoksia. Tulos on että pari sataa voi ansaita, jos blogissa on tarpeeksi kävijöitä. Minulla tulot ovat olleet parhaimmillaan noin 500 euroa. Moni nettisivujen ja blogien kanssa puuhaaja tienaa huomattavasti suurempia summia. Tärkeintä lienee, että nyt ei jätä hommaa kesken, vaikka bloggaaminen onkin vähitellen hiipunut.

Tämä on 85. kirjoitus tähän blogiin! Melkein puolentoista vuoden aikana olen kirjoittanut noin yhden tekstin viikossa. Joka kuukausi olen kertonut, miten paljon olen ansainnut nettisivujen kautta rahaa.

Internettulot marraskuu 2011
Marraskuussa tulot lähtivät pieneen kasvuun. Tulot eivät ole vielä sellaiset, että niistä iloitsisin ja voisin ryhtyä kokopäiväiseksi bloggaajaksi. Mutta kyllä nämäkin tulot ilahduttavat, vaikka joudunkin maksamaan niistä verot.

Marraskuussa tienasin netissä 467,57 euroa. Tähän summaan pitää olla ihan tyytyväinen. Tästä pitää siis vähäntää vielä bloggamiseen liittyvät kulut (webhotelli, domainin rekisteröinti) ja verot. Eipä tuosta paljoa käteen jää.

Toivottavasti sinulla sujuu bloggaaminen hyvin ja pääset myös hyödyntämään bloggaamisen tarjoamia mahdollisuuksia rahan tienaamiseen.

Rahaa bloggaamalla
Minun tapani ansaita rahaa, on laittaa mainoksia blogeihin. Jos haluat kokeilla samaa suosittelen sinulle rekisteröitymistä TradeTracker -kumppanuusohjelmaan. Ryhdyt yrityksen kumppaniksi sijoittamalla mainoksia omistamaasi kotisivulle/blogiin. Kun joku ostaa sivustosi kautta, saat provision.

Mainosten liittäminen blogiin on helppoa. Samoin rekisteröityminen. Tarvitset vain internetyhteyden ja blogin tai kotisivun (jonkin muun kuin wordpress.com -loppuisen, sillä wordpress.com -blogeihin ei voi sijoittaa mainoksia).

Pääset tutustumaan rahan ansaitsemisen mahdollisuuksiin ja rekisteröitymään TradeTrackeriin tästä:

1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Get daily suggestions and guides for making THOUSANDS OF DOLLARS per day ONLINE for FREE.
JOIN NOW