lauantai 3. joulukuuta 2011

Miten blogata paremmin?

FinnBlogger kirjoitti 15 huonosta tavasta, jotka vievät bloggaajasta mehut.

Blogin kirjoittaminen ei ole aina helppoa. Monella on hieno tavoite kirjoittaa hyvää blogia ja saada siitä myös rahaa. Tämä tavoite on myös minulla. Oikeastaan minulla on kaksi tavoitetta. Ensiksikin opetella bloggaamaan ja toiseksi kokeilla voiko bloggaamisella tienata rahaa.

Olen käyttänyt kahta lähdettä rahan ansaitsemiseen: Googlen AdSense -mainokset sekä kumppanuusmarkkinointi. Jos haluat rikastua netissä kannattaa tutustua TradeTracker -systeemiin. Jos sinulla on blogi tai kotisivu, ja haluat sijoittaa sinne mainoksia, rekisteröidy ohjelmaan ja pääset rahan tienaamisen alkuun. Käy lukemassa tästä lisää:Käy lukemassa edellä olevasta linkistä lisätietoja, miten voit laittaa blogisi tuottamaan rahaa!

Jos haluat ansaita rahaa bloggaamisella, on aika tarkastaa omaa bloggaamiskulttuuria. Edellä mainittu blogi antaa bloggausvinkkejä. Miksi kirjoitat blogia? Miten kirjoittaa säännöllisesti? Miten saada ideoita blogin kirjoittamiseen? Mitä on päämäärätietoinen bloggaaminen? Laskeeko tuottavauus? Miten hyödyntää teknologiaa? Miten oppia toisista bloggaajista? Kannattaako blogeja kommentoida?

Kannattaa käydä lukemassa nämä bloggausvinkit.

1 kommentti:

Juha kirjoitti...

Eksyin "vahingossa" blogiisi ja sitten olikin pakko lukea kaikki merkinnät putkeen. Mielenkiintoinen aihe! Itse kirjoitan markkinointiaiheista blogia ja jossain vaiheessa olisi tarkoitus lyhyesti käsitellä tätäkin teemaa. Pitänee ohjata porukka sitten tänne päin :D Onnea pyrkimyksiisi!