torstai 22. joulukuuta 2011

Hyvää joulua ja rikastumista netin avulla ensi vuonna

Rahan ansaitsemisblogin kirjoittaja toivottaa hyvää joulua lukijoilleen. Takana on ensimmäinen kokonainen vuosi bloggaamista rahan vuoksi. Rahaa on tullut tasaisesti; arvioisin että noin 350-400 euroa kuukautta kohden. Vuodenvaihteen jälkeen kerron tarkemmin.

Kokeilu: Ansaitse rahaa netissä
Tämä kokeiluni alkoi puolitoista vuotta sitten, kun luin internetistä, että netin avulla voisi ansaita rahaa. Käytännössä tämä on tarkoittanut minulla seuraavaa:
  • Olen perustanut muutaman blogin itseäni kiinnostavista aiheista.
  • Rekisteröidyin TradeDoubler ja TradeTracker -palveluihin, jotka antavat mahdollisuuden lisätä blogiini mainoksia. Sieltä saan mainoskoodit, jotka lisään sivuilleni.
  • Kirjoitan blogia. Toivon, että joku ostaa tuotteen blogissani olevan mainoksen kautta. Saan siitä provision (ehkä 10 % myynnistä). Tämän provision tilittää minulle TradeDoubler ja TradeTracker, riippuen siitä kummasta olen lisännyt mainoksen sivulleni.
  • Saan rahat tililleni.
Ytimeltään rahan ansaitseminen internetissä on yksinkertaista. Tosin hyvin tienaaminen on kovan työn takana. Ainakin minulla. Tulot eivät tahdo millään nousta yli 500 euroon kuukaudessa.

Vuosi sitten joulukuussa tuloni kasvoivat kovasti joulumyynnin vuoksi. Tänä vuonna oli myös pieni nousu, mutta taidan päästä vain samaan kuin viime vuonna. Eli ei ole mitään syytä iloon.

Rikastuminen netissä on kiva harrastus! Jos haluat yrittää, miten ansaita rahaa netissä, lue blogiani ja käy tutustumassa firmaan, josta saat mainoksia blogiin ja joka tuo minulle huomattavan tulon. Tämä firma on TradeTracker (Lue lisää: Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!)

Hyvää joulua!
Hyvää joulua blogini lukijoille. Ja erinomaista vuotta 2012.  Toivottavasti joku on saanut innostuksen rahan ansaitsemiseen ja oman elämänsä laadun nostamiseen. Yritä rohkeasti. Menestys tulee olemaan vaikeaa, mutta ei mahdotonta.  Joillekin menestys on sitä, että saa muutaman kympin viikossa ylimääräistä.

Rahan ansaitseminen
Jos sinulla on blogi tai kotisivu, johon voit laittaa mainoksia, kirjaudu käyttäjäksi ja aloita rahan ansaitseminen ennen kavereita! Eli tästä pääset rekisteröitymään:

Ei kommentteja: