tiistai 29. marraskuuta 2011

Squidoo ja Hubpages blogin sparraajina. Tuovatko ne mukanaan enemmän rahaa?

Sosiaalinen media tukee monella tavalla bloggaajia. Siellä on useita palveluja, jotka tukevat blogia ja rahan tienaamista netin välityksellä.

Squidoo ja Hubpages ovat ilmaisia palveluita netin käyttäjille. Minä kirjauduin käyttäjiksi molempiin. Tein ensin Squidoo sivut (linssit) testiksi parista tutusta aiheesta. Toiseksi tein sivut Hubpagesiin. Tein molemmat suomeksi. Hubpagesilta tuli jo noottia, että kieleni ovat väärällä kielellä. Suomen kieli ei tunnu kelpaavan heille. Lyhyellä kokemuksella en osaa vielä sanoa näistä mitään. Ytimessä on kysymys: kannattaako näitä käyttää, tuovatko ne blogiin kävijöitä ja auttaako ne rahan tienaamisessa.

Teen seuraavina päivinä tutkimusmatkan Squidoo ja Hubpages -maailmoihin. Osaatko antaa vinkkejä näistä kahdesta sosiaalisen median välineestä. Kirjoitan näistä sitten myöhemmin laajemman jutun FinnBlogger -blogiin.

Onko sinulla kokemusta Squidoon ja Hubpagesin käytöstä? Miten olet käyttänyt niitä? Miten arvioit niiden merkitystä blogisi/kotisivusi näkyvyyteen hakukoneissa? Tuovatko nämä palvelut sinulle rahaa?

2 kommenttia:

Peksa kirjoitti...

Vähän vastaavia suomen kielisiä palveluita:
Artikkelitietokanta.com
Artikkeli.fi

Juhani kirjoitti...

Kiitos Peksa näistä vinkeistä. Pitäisi varmaan käydä kirjoittamassa tuonne muutama juttu!