maanantai 28. marraskuuta 2011

Miten saada lisää lukijoita uuteen blogiin?

Luin tänään kirjoituksen, jossa kerrottiin kuusi asiaa joiden avulla saadaan lisää lukijoita uuteen blogiin. Kerron nämä tässä lyhyesti hyvin vapaasti soveltaen alkuperäistä blogikirjoitusta.

Ole osa heimoa. Blogin kirjoittajan tulee etsiytyä johonkin blogisi aihepiirin ryhmään. Keskustele siellä toisten bloggaajien kanssa. Ole aktiivinen.

Investoi bloggaamiseen. Jos haluat saada lukijoita blogiisi, ole valmis sijoittamaan bloggaamiseen myös rahaa. Ehkä ostat maksullisen teeman tai oman domainin. Näitä saa myös edullisesti. Kannattaa ostaa, jos se tuo persoonallisuutta blogiin ja mahdollisuuksia kasvuun.

Tee enemmän. Tee aina hieman enemmän kuin mitä vaaditaan.

Kirjoita asioista, jotka tunnet. Kysy itseltäsi, mitä voit antaa lukijoillesi. Missä olet hyvä? Mistä sinulla on kokemuksia? Mieti omaa elämääsi. Kirjoita asioista, jotka liittyvät itseesi ja lukijoihin.

Ole rehellinen bloggaaja. Jos haluat lukijoita, jotka pysyvät, ole rehellinen. Epärehellisyys näkyy.

Anna lukijoille jotain. Ehkä osaat jotain, mitä muut eivät osaa. Jaa se blogissasi. Opeta toisille. Auta lukijoitasi! Ole avuksi! Jos lukija kokee, että blogistasi on hyötyä, hän palaa lukemaan sitä yhä uudelleen.

Tässä olivat nämä kuusi ohjetta blogin kirjoittajalle. Jos haluat ansaita blogillasi rahaa, nämä ohjeet ovat tärkeitä. Perusta blogi, kirjoita hyviä blogikirjoituksia, saa luottamusta ja lopulta toivottavasti huomaat, että blogisi menestyy. Ja ehkä menestys tuo myös taloudellisen riippumattomuuden.

Jos haluat tienata netissä rahaa, lue Finnbloggerin kirjoitus Rahan ansaitseminen blogilla.

Ei kommentteja: