maanantai 7. marraskuuta 2011

Ansaitse rahaa kotona - kirjoita blogia ja tienaa rahaa!

Pitkästä aikaa jaksoin kirjoittaa jotain finnblogger.com -blogiini. Lähtökohtana oli jokapäiväisissä uutisissa olevat tiedot irtisanomisista. Taas moni suomalainen joutuu kortistoon. Mistä saada rahaa lainojen maksuun ja perheen elättämiseen?

Eräs keino, jolla voisi saada lisätuloja on bloggaaminen. Hyvä - ja keskinkertainenkin - kirjoittaja voi perustaa blogin, laittaa sinne mainoksia, päivittää blogia säännöllisesti. Jos onnistuu löytämään blogille aihepiirin, joka kiinnostaa useita ihmisiä, mutta josta harva kirjoittaa, markkinarako on olemassa.

Mikä parasta, monilla suomalaisilla on nettiyhteys ja blogin voi perustaa myös ilmaiseksi! Jos sinulla on paljon aikaa, ehkä tässä on sinulle harrastus, joka ei maksa mitään, mutta voi tuoda sinulle muutamia kymmeniä tai satoja euroja kuukaudessa sivutuloja.

Lue lisää: Uhkaako työttömyys? Tienaa rahaa blogaamalla. Tässä kerron, miten pääset alkuun.

Jos sinulla on blogi tai kotisivu, pidät kirjoittamisesta ja haluat saada mainoksia, joita liität tekstiisi, kannattaa tutustua TradeTracker -palveluun, josta näitä mainoskoodeja saa. Niiden avulla voit muuttaa bloggaamisen ja kirjoittamisen rahaksi:

Ei kommentteja: