sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tuleeko ihminen onnelliseksi, jos hän tienaa rahaa bloggaamalla

Kirjotan blogia, jotta saisin rahaa? En aivan. Mutta kyllä raha on tärkeä motivaattori myös bloggaamisessa.

Tekeekö raha onnelliseksi? Tällaista kyseltiin Taloussanomien artikkelissa. Maailman tiedeyhteisössä on puhuttu paljon onnellisuustutkimuksesta ja jopa onnellisuuden taloustieteestä (happiness economics).

Tutkimukset osoittavat sen, minkä moni ymmärtää ilman tutkimuksiakin: ne jotka käyttävät rahaa toisten hyväksi ovat onnellisempia kuin ne, jotka käyttävät rahansa itsensä hyväksi.

Ihan mielenkiintoinen uutinen. Jos minä tienaan rahaa blogia kirjoittamalla (kuten olet ehkä täältä lukenut rahan ansaitseminen ei minulta oikein onnistu - viime aikoina tulot ovat olleet vain pari kolme saataa kuukaudessa), mitä haluan tehdä tällä rahalla. Jos käytän sen itseäni varten, olen vähemmän onnellinen? Onko siis parasta lahjoittaa raha heti pois hyväntekeväisyyteen, jos se tekee minusta onnellisemman.

Tätä jäin miettimään. Ajattelin kirjoittaa tämän kirjoituksen maaliskuun 2012 tuloistani, mutta TradeDoublerin sivusto on jumissa enkä saa sieltä tulosraporttia ulos. Toivottavasti huomenna sitten. Onneksi suunta on hieman ylöspäin. Ansaitsen internetissä kuitenkin liian vähän!

Kokeile rikastumista!   (ilmaiseksi!)
Haluatko sinä kokeilla internetissä rikastumista? Onko sinulla blogi (esimerkiksi bloggerissa) tai kotisivu? Haluatko ansaita taskurahaa? Haluatko laittaa blogiisi mainoksia? Jos vastasit myöntävästi ainakin yhteen kysymykseen, suosittelen että tutustut TradeTrackeriin, ohjelmaan joka tuo minullekin rahaa. Helppo käyttää. Rekisteröidy ja tienaa heti hieman bonuseuroja!

Lue lisää rahan ansaitsemisen mahdollisuuksista:

Ei kommentteja: