maanantai 2. huhtikuuta 2012

Blogilla voi tienata!

Ansaitse rahaa kotona! 36-vuotias kahden lapsen isä on päättänyt ansaita elantonsa kotoa käsin. Hän esittelee nettisivullaan useita tapoja ansaita rahaa kotiseinien sisäpuolella työskennellen.

Hän kirjoittaa artikkelissaan "Usko pois - blogilla voi tienata!", että rahan ansaitseminen bloggaamalla on kasvusuunnassa.  Hän on huomannut saman kuin minä: muutaman satasen lisätulot ovat helppo hankkia. Elantonsa hankkiminen blogia kirjoittamalla onkin jo paljon hankalampaa.

Blogissa esitellään erilaisia blogialustoja. Kirjoittaja päätti blogata Blogger -alustalla. Se on Googlen oma palvelu, joka varmasti tarjoaa hyvää palvelua jatkossakin. Lisäksi Bloggeriin on todella helppo liittää AdSense -mainoksia.

Blogi kertoo, miten päästä rahan ansaitsemisessa liikkeelle. Hän antaa myös käytännön vinkkejä bloggaajalle. Käy tutustumassa, miten rahaa voi ansaita lisäämällä mainoksia blogiin. Yksi hyvä väline tähän on TradeTracker: Hyvä palvelu rahan ansaitsemiseksi. Liittyminen on ilmaista. Tarvitset kotisivun tai blogin.


Ei kommentteja: