lauantai 3. maaliskuuta 2012

Blogin kirjoittaminen ja rikastuminen

Tänään taas olen ollut innokas bloginkirjoittaja! Pitkästä aikaa tuli innostus hieman kirjoitella ja yrittää taas kokeilla rahan ansaitsemista blogia kirjoittamalla.

Viisaat ja menestyvät bloggaajat sanovat, että säännöllinen kirjoittaminen on tärkeää blogin menestymisen kannalta. Siksi suurin osa suosittelee kirjoittamista joka päivä. Minulla bloggaminen on ollut viime aikoina hyvin epäsäännöllistä. Google ei varmaan tykkää siitä!

Onneksi rahaa on hieman tullut passiivisuudesta huolimatta. Ei kai blogin avulla rikastumista (jos laittaa blogiin mainoksia) suotta nimitetä passiivisen tulon hankkimiseksi. Tottakai blogin kirjoittaminen on aktiivista, mutta raha mainoksista tulee sitten passiivisesti. Sen jälkeen kun olet laittanut kirjoituksen blogiisi tai kotisivullesi, se voi alkaa tuottaa rahaa.

Tätä minäkin olen kokeillut ja laittanut mainoksia blogiin, jotta selviäisi miten helposti blogia kirjoittamalla voisi rikastua. Ei ole vielä onnistunut. Keskimääräiset kuukausituloni ovat olleet noin 300 euroa. Ja tästä pitää maksaa vielä verot!

"Rikastuminen" on tapahtunut pääasiassa kahta mainoskanavaa käyttämällä. Minulla on ollut sivulla Google AdSense -mainoksia. Voit kirjautua Googlessa itsekin AdSensen käyttäjäksi ja sijoittaa mainoksia blogiisi. Toinen tulonlähde on ollut TradeTracker -kumppanuusmarkkinointi. Kun liityt tähän, saat mainoskoodeja, joita voit laittaa blogiisi tai kotisivulle. Tämä on erittäin helppoa jos sinulla on blogi Bloggerissa.  Tutustu, lue lisää ja rekisteröidy TradeTrackerin käyttäjäksi täällä (laita mainos blogiisi ja kokeile onnistuuko rikastuminen):


1 kommentti:

Mikko kirjoitti...

Varmaan ihan tyypilliset kuukausitulot. Tuotot kasvavat tietysti, jos on valmsi markkinoimaan kaikkea paskaa tai valitsee blogin aihepiirin pelkästään myyntinäkökulmasta -- esimerkiksi pikavippiblogi voisi tuottaa mukavasti ;-)