sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pienimuotoista rahan ansaitsemista verkossa - huhtikuu 2012 - tulos 410 euroa

Rahaa netistä -projekti jatkuu. Tosin aika passiivisena. Työkiireiden takia en ole ehtinyt pariin kuukauteen kirjoittaa ja päivittää juuri mitään. Tämä kokeilu on kyllä osoittanut, että netin avulla voi ansaita taskurahaa ja joku varmaan pääsee tienaamaan itselleen palkkarahatkin.

Tarvitaan kiinnostusta aiheeseen, blogi tai kotisivu sekä halua kirjoittaa. Nämä kaikki ovat tärkeitä. Sitten blogiin/nettisivulle sijoitetaan mainoksia (esimerkiksi Google AdSense, TradeTracker, TradeDoubler).

Todellakin elämän muut kiireet painavat niin paljon päälle, että en tiedä kauanko jaksan tätä blogia päivittää. Toivottavasti tästä on ollut sinulle hyötyä. Ainakin jotkut ovat kertoneet, että tämä on ollut lähtölaukaus heidänkin rahantienausmatkalle. Hyvä näin. Internetissä riittää rahaa kaikille jaettavaksi! Tämä nettibusiness tulee varmaan vielä kasvamaan, joten tilaa on.

Jos olet aloitteleva bloggaaja tai sinulla on jo blogi, johon haluat laittaa mainoksia ansaitsemismielessä, annan sinulle muutaman omasta kokemuksestani nousevan vinkin.
  • Blogger -blogi tarjoaa ilmaisen ja hyvän välineen tienaamiseen. Wordpress.com -blogiin mainoksia ei voi laittaa. Itse aloitin aikoinaan WordPressillä. Blogialusta on ihan hyvä, mutta mainoksia sinne ei saanut. Bloggeriin mainosten lisääminen on helppoa. 
  • Kirjoita aiheesta, joka kiinnostaa sinua. Sinulla tulee olla sanottavana jotain enemmän kuin keskivertokirjoittajalla. 
  • Kirjoita aiheesta, joka kiinnostaa lukijoita. Ilman lukijoita, blogisi ei menesty ja rahaa ei tule. 
  • Kirjoita säännöllisesti. Google tykkää siitä säännöllisesti päivitetystä blogista ja nostaa sen hakutuloksissa korkeammalle. Tämä blogi ei ole ollut hyvä esimerkki tästä. 
  • Laita sivullesi aiheeseen liittyviä mainoksia. Esim. TradeTrackerissa erilaisia mainoksia on jo aika paljon. Lukijat ja raha alkaa tulemaan pikkuhiljaa. Ellet sitten keksi jotain jytkyä, joka tuo lukijat heti blogiisi. 
  • Tarjoa lukijoille jotain, mikä heitä innostaa ja saa heidät toimimaan. Tämä blogi käsittelee rahan ansaitsemista. Kukapa ei haluaisi saada lisää rahaa! Tällaisia ihmisiä kiinnostavia aiheita on paljon (terveys, ruoka, harrastukset, matkailu jne). Toivottavasti löydät omasi. 

Tässä lyhyesti muutama vinkki. Lisää bloggausvinkkejä tai tietoa rahan ansaitsemista löydät tästä blogista.

Ja ne huhtikuun 2012 bloggaamistuotot. En juurikaan päivitellyt blogejani. Silti tulos oli yllättävän hyvä. Tienasin blogeilla noin 410 euroa. Liity ilmaiseksi TradeTrackeriin. Kokeile itse, paljonko voit ansaita blogiisi laitetuilla mainoksilla: TradeTracker

Ei kommentteja: