maanantai 4. huhtikuuta 2011

Näin paljon tienasin parilla blogilla maaliskuussa 2011

Tässä blogissa paljastan, miten paljon blogilla voi tienata. Monet ovat seuranneet tätä kokeilua, jonka tarkoituksena on ollut selvittää, voiko bloggaamisella ansaita rahaa.

En varmaan ole mikään mallibloggaaja. En ole jaksanut kirjoittaa tarpeeksi usein. Monet väittävät, että suosituksi bloggaajaksi tullaan, jos pystyy kirjoittamaan hyviä blogikirjoituksia kerran päivässä.

Blogilla pitäisi olla myös jokin niche eli jokin määrätty sisältö. Tämän blogin niche on rahan ansaitseminen bloggaamalla. Selvitän, miten voi rikastua laittamalla AdSense, TradeDoubler ja TradeTracker -mainoksia blogeihin.

Olennaista on se, että blogin lukija haluaa palata uudestaan blogiisi. Kirjoita sisältöä, joka kiinnostaa lukijaa. Tämähän on helppo sanoa, mutta vaikea toteuttaa.

Minä pidän bloggaajista, jotka kirjoittavat minua kiinnostavista aiheista ja antavat uutta tietoa ja innostusta. Mitä enemmän bloggaajat uskaltavat kertoa itsestään, sen mielenkiintoisempaa blogin lukeminen on.

Näin paljon ansaitsin blogeilla maaliskuussa 2011!
Maaliskuussa Googlen AdSense - mainokset sekä osallistuminen kahteen kumppanuusmarkkinointiohjelmaan (affiliatemarkkinointi) tuotti minulle aika tavanomaisen summan.

Tuloni olivat noin 106 euroa. Valitettavasti en ole pystynyt moninkertaistamaan tulojani. Tosin tuntipalkka tehdylle työlle on yli 20 euroa tunnilta! Ihan hyvä palkka harrastuksesta. Harva harrastus tuottaa rahaa samalla lailla kuin bloggaaminen.

Suosittelen kaikille blogin kirjoittajalle sen miettimistä, voisiko oma blogi tuottaa rahaa. Entä jos laitat blogiisi AdSense -mainoksia. Tai liityt kumppanuusmarkkinointiohjelmaan. Liittyminen TradeDoubler ja TradeTracker -ohjelmaan on helppoa ja ilmaista. Jos sinulle on blogi, jossa käy paljon lukijoita, voit päästä hyville ansioille.

Liity TradeDoubler ja TradeTracker -ohjelmiin
TradeDoubler ja TradeTracker mahdollistavat sen, että valitset itse, mitkä mainokset laitat sivullesi. AdSense -ohjelmassa tätä mahdollisuutta ei ole. TradeDouber ja TradeTracker -ohjelmissa voit valita itse sadoista yrityksistä sinun sivullesi sopivat. Jos sinulla on matkailublogi, voit valita sinne matkailua koskevia mainoksia. Jos sinulla on lemmikkiblogi, voit sijoittaa sivustolelsi TradeDoubler ja TradeTrackerista otettuja lemmikkieläimiä koskevia mainoksia.

AdSense -ohjelma tuo rahaa, kun joku napsautaa sivullasi olevaa mainosta. TradeTracker ja TradeDoubler ei tuota rahaa pelkällä mainoksen napsauttamisella. Saat rahaa, jos sivusi kautta tehdään ostotapahtuma.

TradeDoubler -ohjelma. Liittyminen ilmaista. Liity tästä:


TradeTracker -ohjelma Liittyminen on ilmaista.

VINKKI:
JOS LIITYT NYT, SAAT 10 EUROA ILMAISTA LIITTYMISBONUSTA!

Ei kommentteja: