maanantai 22. lokakuuta 2012

Tulot bloggaaminen syyskuu 2012

Rahaa tuli taas hieman syyskuussa. Jotain rikastumisen innokkuudestani täällä internetissä kertoo se, että kuukausiraportti tulee vasta tässä vaiheessa. Kaksi vuotta sitten aloitettu kokeilu jatkuu vaikka en ehdikään blogeja juuri kirjoitella. Aikaa kyllä olisi, mutta kirjoittamisinto ei ole kovin suuri.

Syyskuussa Google AdSense tulot, TradeTracker ja TradeDoubler tulot olivat yhteensä 450 euroa. Ansiotaso on pysynyt samankaltaisena ja pidemmän aikaa. Nyt olisi hienoa kokea tiikerinhyppy, joka nostaisi tämänkin työn kannattavaksi. Se antaisi varmaan lisää intoa bloggaamiseen ja mainostulojen keräämiseen.

Helpoin keino rahan tienaamiseen netissä on ilman muuta Google AdSense mainokset. Niitä on helppo laittaa muun muassa tällaiseen blogger-blogiin. Tämän jälkeen kannattaa katsoa onko tuolla TradeDoublerissa tai TradeTrackerissa sopivia firmoja, joiden mainokset sopivat oman blogin tai kotisivun aihepiiriin.

Google AdSense maksuja saa silloin kun joku klikkaa blogissa tai kotisivulla olevaa mainosta. TradeDoubler ja TradeTracker tuovat rahaa, kun joku klikkaa mainosta ja ostaa tuotteen. Yleensä tuotteen hinnasta saa jonkun provision itselleen (esimerkiksi 12 %); hinnoittelu voi olla myös kiinteä (esim. myyntitapahtuma sivulla olevan mainoksen kautta tuottaa 10 euroa).

TradeTrackerin käytöstä löydät lisätietoja täältä: TradeTracker ja mainoksia blogiin.

1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

If you're looking for an excellent contextual ad company, I suggest you take a peek at Chitika.