tiistai 17. heinäkuuta 2012

Rahan tienaamista internetissä kohta 2 vuotta!

Blogin avulla rikastuminen! Tämä ajatus sai minuun säpinää kesälomalla kaksi vuotta sitten. Olin eksynyt muutaman amerikkalaisen nettisivulle, jotka kertoivat hurjista rahasummista, joita he tienaavat internetissä. He sanoivat vain kertovansa toisille, miten blogilla voi ansaita rahaa!

Ajattelin, että ehkä minäkin voisin tienata. Perustin heti tämän kokeilublogin. Ensimmäinen kirjoitukseni oli 23.7.2010. Kirjoitin otsikoksi: Kokeilu - voiko tai voinko minä tienata internetissä rahaa adsense mainoksien avulla.

Alussa rahan ansaitseminen oli todella tiukassa. Hyvin pian saavutin nykyisen tasoni 300-400 euroa kuukaudessa. En ole pystynyt nostamaan tuloja, mikä tietysti harmittaa! Samalla myös ajanpuute ja innostuksen hiipuminen on vaikuttanut siihen, että uusia harppauksia ei ole tapahtunut.

Kaksi vuotta sitten kirjoitin:

"Otan tänään 23.7.2010 tämän blogin käyttöön. Kokeilutarkoituksessa. Tarkoitukseni on testata pystyykö tavallinen internetinkäyttäjä tienaamaan rahaa Adsense tai muilla mainoksilla.

Olen lukenut muutamasta kaverista, jotka tienaavat ihan kohtuullisia summia. Sitten on niitä, jotka sanovat laittavansa mainoksia sivuille, jotta saisivat kotisivun pyörittämisestä koituvat kulut takaisin. "

Kahden vuoden aikana on tullut muutama tuhat eroa rahaa. Luovimmillani ja innostuneimmillani olin varmaankin alkuvaiheessa. Useita kertoja olen meinannut laittaa pillit pussiin ja lopettaa tämän kokeilun.

Viikon päästä kirjoitan juhlabloggauksen, jossa kerron, paljonko oikein ansaitsin tämän kahden vuoden aikana.

Hienoa on se, että olen ollut monelle apuna heidän omalla matkallaan rahan tienaamisen maailmaan. Kohta suurimmalla osalla on blogi tai kotisivu; se tarkoittaa, että yhä useampi voi kokeilla, miten rahaa voi tienata mainosten avulla.

4 kommenttia:

aloittelija kirjoitti...

Hei,
Saako kysyä paljonko blogillasi on kävijöitä, joista tienaat tuon 300 - 400e / kk?

Juhani kirjoitti...

Moi aloittelija,
minulla on pari blogia, jotka tuottavat rahaa. Kävijöitä näissä blogeissa on yhteenlaskettuna noin 1000 vuorokaudessa (tai hieman alle) vuorokaudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko kuinka monta blogikirjoitusta sinulla oli, kun aloit käyttää Google Adsensea? Mietin vaan, kun sain Google Adsenselta kielteisen päätöksen, koska blogissani ei ollut sisältöä tarpeeksi.

Juhani kirjoitti...

Kiitos kysymyksestä,
aloitin bloggaamisen jo muutama vuosi ennen tätä rahan tienaamis-kokeilublogia. Siksi sain Googlelta helposti päätöksen tuon henkilökohtaisen blogin perusteella. Tuossa blogissa oli useita kymmeniä kirjoituksia. Myöhemmin valitettavasti deletoin tuon blogin! Sen jälkeen kun on saanut Google on hyväksynyt sinut käyttäjäksi, on helpompi lähteä perustamaan uusia blogeja. Sama AdSense koodi käy kaikkiin blogeihin.

Kaksi vuotta sitten aloitin tämän blogin, koska halusin selvittää, voiko bloggaamalla rikastua! Silloin minulla oli AdSense jo olemassa.

Tärkeää on ensin rakentaa blogia, kirjoittaa, saada lukijoita, nousta Googlen hakutuloksissa. Mainoksista ei ole hyötyä, jos kävijöitä ei ole. Ehkä se lupa kohta tulee sinullekin!

Ilouutinen on, että TradeTrackeriin voi myös liittyä!