keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ihme ja kumma vauhti kiihtyy - rahaa nettisivulla

Olen ihmetellyt heinäkuun tuloskehitystä. Sivustoni tuottaa enemmän rahaa kuin aikaisemmin. Taidan päästä uuteen ennätykseen. Se olisikin toivottavaa sillä viime kuukaudet tuotto on ollut noin 300-400 euroa kuukaudessa.

Kohta tuo raja ylittynee. Ehkä tämä on sen kunniaksi, että nyt heinäkuussa 2012 täyttyy kaksi vuotta tätä blogikokeilua.

Yleinen toteamukseni rahan ansaitsemisesta nettisivulla on tämä: On se aika vaikeaa, muttei mahdotonta. Tarvitset nettisivun tai blogin, joka on aihepiiriltään sellainen, että sinne tulee lukijoita tai kävijöitä. Aihepiirin pitää kiinnostaa sinua mutta myös muita. Sivuston tai blogin tulee tarjota tietoa, tunnetta tai jotain muuta, mitä internetin käyttäjä tarvitsee.

Voit laittaa blogiisi mainoksia. Google AdSenseen voit liittyä Googlen sivustolla. Minä käytän myös TradeTracker ja TradeDoubler -palveluja. Siellä sadat firmat tarjoavat mainoksia, joita voi lisätä kotisivulle ja blogiin. Tässä tarkat ohjeet, miten liittyä TradeTrackeriin.

Minulle tämä kokeilu on osoittanut, että netissä voi tienata taskurahaa. Tiedän, että jotkut tienaavat suuriakin summia. Tämä vaatii sitä, että kehität sivuston, joka kiinnostaa laajaa lukijakuntaa. Lisäksi sinun tulee löytää sivulle sopivat mainokset. Ehkä joskus, jos jään työttömäksi, kokeilen aktiivisemmin tienata rahaa netissä.

Jos kirjoitat blogia tai sinulla on kotisivu, kannattaa harkita mainosten lisäämistä sinne. Kaikki lukijat eivät mainoksista pidä, mutta päätös on sinun. Yhä useammalla bloggaaminen merkitsee myös pientä tulonlähdettä.

Kiva, että luet tätä. Menestystä tämän harrastuksen kanssa, joka voi tuottaa rahaa!

Ei kommentteja: