torstai 1. maaliskuuta 2012

Tulot, jotka ansaitsin blogeilla helmikuussa 2012

Taas on kuukausi vierähtänyt ja on aika katsoa, paljonko ansaitsin rahaa helmikuussa 2012. Blogia kirjoittamalla. Ne, jotka ovat blogiani seuranneet muistavat, että perustin tämän blogin kokeillakseni, voiko internetissä ansaita rahaa.

Olin lukenut amerikkalaisia blogeja, joissa kerrottiin, miten bloggaamalla voi rikastua. Lähdin hetken mielijohteesta, kesäloman keskivaiheilla kesällä 2010 kokeilemaan, voisiko rahan ansaitseminen onnistua minun kohdallani. Perustin tämän blogin ja pari muuta blogia.

Meni muutama viikko ja olin ansainnut jo euron, jonkin ajan päästä kuukausitulot olivat jo 5 euroa kuukaudessa. Ilo oli ylimmillään kun saavutin 50 euron kuukausitulot. Tai kun 100 euroa tuli tienatuksi. Keskimääräiset tulot ovat olleet vähän alle 300 euroa kuukaudessa. Ei tästä ammattia saa itselleen. Ainakaan minä. Enkä varmaan haluaisikaan.

Viime aikoina olen ollut passiivinen bloggaaja. Silti on kiva nähdä, että blogissa olevat mainokset tuottavat rahaa hitaasti mutta varmasti. Olen käyttänyt kolmea rahan ansaitsemisvälinettä: Google AdSense, TradeTracker ja TradeDoubler.

Tulot helmikuussa 2012 
Helmikuun tulot mainoksia blogissa näyttämällä oli 289,62 euroa. Tästä otetaan sitten vielä verot pois.

Tienaa kotonasi rahaa internetissä 
Laita sinäkin mainoksia kotisivullesi tai blogiisi. Lisäohjeita saat klikkaamalla alla olevaa kuvaketta (TradeTracker):

Ei kommentteja: