torstai 26. tammikuuta 2012

Blogi tuottaa rahaa pikku hiljaa

Tämä on 93 blogikirjoitus. Perustin tämän blogin innoissani kun eksyin amerikkalaisen bloggaajan nettisivulle. Siellä blogin kirjoittaja kertoi, miten hän tienaa bloggaamalla suuria summia. Tarkemmin sanottuna sillä, että kertoo toisille bloggaajille, miten bloggaamisella voi ansaita rahaa!

Päätin kokeilla itsekin! Olen kertonut kuukausittain, miten tienaaminen on onnistunut. Kuvaavaa on, että kirjoitan tämän 93. blogikirjoituksen vain siksi, että pitää blogata säännöllisesti. Google tykkää! Ja blogi nousee hakutilastoissa korkeammalle. Muuten olen ihan niin sanotun passiivisen tulon varassa. Kirjoittaminen on ollut vähäistä, mutta blogiin tulee googlen kautta kävijöitä, joita kiinnostaa sama unelma kuin minuakin alussa: rahan ansaitseminen.

Ei tämä ole tuottanut niin paljoa, että tästä kannattaisi ammatti tehdä. Muutaman kerran kahville ja syömään blogirahoilla pääsee. Yksi hyvä puoli on se, että bloggaamisen maailma on tullut tutuksi. Myös ymmärrys bisnesmaailmasta ja myymisestä on kasvanut. Se ei kyllä juurikaan liity leipätyöhöni.

Erityisen tyytyväinen olen ollut TradeTracker -nimiseen apulaiseen! Sieltä saan mainoksia, joita voin laittaa sivustolle (kuten tuossa sivupalkissa). Kun joku napsauttaa mainosta, ja ostaa tuotteen (vaikka kotisivukoneen) saan siitä provisiota. Tämä tuo minulle näitä tuloja. Tässä kuussa tähän mennessä vähän yli satanen. Liian vähän!

Ansaitse rahaa kirjoittamalla blogia 
Jos sinäkin haluat laittaa blogiin mainoksia, suosittelen liittymistä TradeTrackeriin. Miksi? Se on ilmaista. Itse asiassa sinä saat 10 euron liittymisbonuksen. Toiseksi, saat sieltä hyviä mainoksia blogiisi tai kotisivullesi. Ja kun joku ostaa näitä tuotteita, saat rahaa!

Tarvitset blogin (esim. Blogger.com) tai kotisivun, johon voit liittää html-koodia. Jos sinulla on olemassa oleva blogi, voit halutessasi laittaa sen tienaaman sinulle rahaa. Älä kuitenkaan odota ihmeitä. Ehkä blogisi tuottaa alussa vain muutamia euroja kuukaudessa. Ehkä pääset muutamiin kymppeihin tai satasiin. Jos onni potkaisee ja taito on hyppysissä sekä lukijoita paljon, ehkä joku (harva) pääsee jopa yli tonnin tienesteihin. Joillakin bloggareilla on useampia blogeja. Ja näin ollen useampia tulolähteitä.

Liity tästä! 
Rohkea rokan syö ja rikastuu! TradeTrackerin käytön oppii todella nopeasti!

Ei kommentteja: