lauantai 15. lokakuuta 2011

Suosittele hyviä sivustoja, jotka liittyvät rahan ansaitsemiseen internetissä

Internetissä on paljon sivustoja, jotka liittyvät rahan ansaitsemiseen. Eräs tällainen on SmartPassiveIncome.com . Tässä linkki videoon, jonka oravanpyörä.com -blogi välitti.

Video muistuttaa, että rikastumisen kannalta tärkeintä ei ole blogin kävijämäärä vaan konversio. Se kertoo, miten moni sivustolla tai blogissa kävijä ostaa suositellun tuotteen tai tilaa uutiskirjeen. Tavallisesti tämä konversioprosentti on 1-2. Sivustoa kehittämällä konversioprosentti saadaan nousuun. Sama kävijämäärä tuo enemmän tulosta.

Tämä SmartPassiveIncome -sivusto on vain yksi internetin monista rahan ansaitsemiseen liittyvistä sivuista. Näitä löytyy myös Suomesta. Oma FinnBlogger.com -sivustoni pyrkii pikku hiljaa olemaan bloggaajan rahan ansaitsemisen tukena.

Kerro, mikä inspiroi sinua

Kerro, mikä blogi tai blogikirjoitus internetissä on inspiroinut sinua tienaamaan rahaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Otin Teihin yhteyttä, koska olen kiinnostunut keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä nettisivustonne kanssa.

Työskentelen parille suomalaiselle sivustolle parantaakseni sivujen hakukonenäkyvyyttä. En siis niinkään etsi sivuiltanne suoraan kävijöitä vaan ainoastaan linkitystä joka parantaisi meidän linkkiprofiiliamme.

Mitä siis etsin on joko suoria tekstilinkkejä tai/ja mahdollisesti esimerkiksi artikkelin julkaisua sivuillanne. Artikkelit kirjoittaa ammattitoimittaja ja artikkelit ovat uniikkeja ja jokaiselle sivustolle erikseen suunniteltuja. Maksan linkeistä myös rahallisen korvauksen tai mikäli haluatte voimme tehdä myös linkinvaihtoa.

Ota yhteyttä niin keskustellaan yksilöllisesti juuri sinun sivustostasi!

Ystävällisin terveisin,
Laura Lindman
laura.lindman@luukku.com

Mikko / Tienaa rahaa! kirjoitti...

Paljon rahaa voi tienata Suomessa lähinnä bloggaamalla pikavipeistä. Se vaan ei oikein kiinnosta :)

Juhani kirjoitti...

Onko kenelläkään tietoa, paljonko nuo pikavippisivustot voisivat tuottaa?

Kilpailu on kyllä niin kovaa, että ei taida olla lähteä haastamaan alalla jo olevia. Ja jos ei lähde, ei voi koskaan menestyä...