tiistai 15. maaliskuuta 2011

Tuloni internetissä tammi- ja helmikuussa 2011

Nyt on taas itsensäpaljastamisen aika! Tai siis internet-tulojeni julkaisemisen aika.

Olen jo kahdeksan kuukautta pitänyt nettisivuja, joissa on mainoksia. Laiton niille ensin Googlen AdSense -mainoksia, niillä tulikin joitakin senttejä. Nyt parhaina päivinä tienaan AdSensellä jonkin verran alle kymmenen euroa. Huonoina päivinä ansaitsen rahaa vain alle euron! AdSense mainoksista maksetaan klikkausten perusteella. Kun joku napsauttaa sivustollasi olevaa mainosta, saat siitä tuottoa.

Tämän jälkeen laitoin sivuille niin sanottujen kumppanuusmarkkinointi -yritysten mainoksia. Tällaisia ovat mm. TradeTracker ja TradeDoubler. Nämä eivät maksa siitä, että sivullasi olevaa mainosta napsautetaan. He maksavat provisioita, jos napsauttaja ostaa tuotteen kauttasi.

Tuloni tammi- ja helmikuussa
Tulot jäivät valitettavan pieniksi. Vaikka käytin kolmea rahanhankkimiskanavaa (AdSense, TradeTracker ja  TradeDoubler) tulot jäivät vain 50-60 euron haarukkaan kuukaudessa. Eli ei tätä kannata ainakaan vielä tehdä työkseen.

Ehkä maaliskuu on jo parempi. Pyrin antamaan maaliskuussa tarkan tiedon tuloista eikä tällaista summittaista raporttia kuin nyt.

Hyvää rikastumista netissä myös sinulle, joka luet tätä kirjoitusta! Toivottavasti ideasi ja intosi kantavat sinut pitkälle!

Ei kommentteja: