perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kahdeksan kuukautta rahan ansaitsemista netissä.

Onko tämä projektini eli rahan hankkiminen internetissä onnistunut?

Ei varmaankaan siinä mielessä, että olisin päässyt kovasti rikastumaan. Olen huomannut, että AdSensellä ei ole ole ongelmallista saada 50 euroa kuukaudessa. TradeTracker ja TradeDoubler tuottavat välillä yli viisikymppiä ja välillä alle viisikymppiä kuukaudessa.

Nyt pitäisi varmaan tutkia tarkemmin, miten tuloja saisi nostettua. Onko sinulla yhtään vinkkiä? (Jos olet löytänyt takuuvarman vinkin, et tietenkään halua jakaa sitä muille???)

Bloggaamisesta on hankala tehdä itselle työ. Tai työnä se voisi olla kivaa, mutta rahaa ei tule tarpeeksi! Pitäisi varmaan kokeilla muotiblogia. Niistä kai jotkut saa rahaa, kun vaan kirjoittaa blogitekstin. Ja sitten kai lisäksi mainostuloja päälle.

Mutta jatketaan näin. Jospa sain vuodessa vaikka 1500 euroa kokoon. Sillä summalla voisi uudistaa esimerkiksi tietokoneen ja käydä muutaman kerran kahvilla tai kebabilla.

Kahdeksan kuukautta olen kirjoittanut tätä rahan hankkimista käsittelevää blogia. Into on välillä ollut lopussa ja uusia kantavia ajatuksia ei ole hirveästi ollut. Jotkut sanovat, että pitäisi vaan jaksaa kirjoittaa. Mutta jos vaan kirjoittaa niin siitä tulee helposti bullshittiä ja menetän nekin lukijat joita minulla nyt on.

Ilosta bloggaamista ja rahan tienausta sinulle. Toivottavasti jaksat blogata!

2 kommenttia:

Andy kirjoitti...

Moi!

Olen seuraillut rikastumisprojektisi edistymistä. Vaikka rahahanat eivät ole vielä kunnolla auenneet, niin suunta on oikea.

Innostuin itsekin samasta aiheesta ja asetin selkeät tavoitteet. Tässä touhussa vaaditaan kärsivällisyyttä, eikä ihmeitä ole syytä odottaa. On asennoiduttava samalla tavalla kuin muuhunkin työntekoon, jos haluaa tuloksia.

Tsemiä!

Rahaa mainoksilla kirjoitti...

Terve Andy,

kävin taas katsomassa blogiasi. Toivottavasti palaat pian takaisin bloggaamisen pariin ja pääset toteuttamaan tavoitteitasi ja unelmiasi.