sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Internetistä ansaitsemani tulot marraskuussa 2010

Kokeiluni jatkuu! Miten on mahdollista ansaita rahaa käyttämällä internettiä mainosvälineenä. Myönnän että vauhtini on hidastunut - ja vähän innostuskin siitä kuin aloitin tämän tienaus -kokeiluprojektini.

Sen olen huomannut, että internetissä voi ansaita rahaa. Ansaitseminen on todella pientä minun taidoillani ja ajankäytölläni. Jos tähän panostaisi vähän enemmän, ehkä tulojakin alkaisi tulemaan.

Millaisia ansaitsemismuotoja olen käyttänyt?
Käytän kahta menetelmää. Olen laittanut muutamalle sivustolle Googlen AdSense -mainoksia. Seuraan sitä, miten paljon mainokset tuottavat rahaa. Yksi sivu on ylitse muiden, siitä saan vähintään euron päivässä - paras päiväni on noin 7 euroa. Sivustolla on kävijöitä noin sata päivässä. Se ei ole tämä sivusto!

Toinen menetelmä on niin sanottu kumppanuusmarkkinointi (affiliatemarkkinointi). Laitan kotisivulle kahden eri firman mainoksia: TradeTracker ja TradeDoubler. Nämä ovat tuottaneet jonkin verran AdSense -mainoksia paremmin.

Näihin ohjelmiin pääset tutustumaan (ja tarvittaessa liittymään, jos sinulla on kotisivu tai blogi, jossa haluat näyttää mainoksia ja jonka kautta haluat ansaita rahaa) tästä:


Miten paljon internetissä voi ansaita?
Tässä tuloni marraskuulta:

Google AdSense: 60,36 euroa

TradeTracker:16,97

TradeDoubler: 89,77

Internetissä ansaitut tulot yhteensä marraskuussa: 167,10 euroa.

Tästä internettulosta tulee maksaa vielä verot.

Jos tämän tuoton saisi kaksikymmentäkertaistettua, tätä voisi harkita työnä! Internetissä rahan hankkiminen ei taida ainakaan itseltäni onnistua näin harrastusmielessä.

Toivottavasti ihmiset käyvät joulunaikana aktiivisesti netissä ja ostavat joululahjoja myös minun mainosteni kautta! Tällä tavoin joulukuun tulot voisivat kasvaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tämä siis yhdessä kuukaudessa tienaamasi raha, vai alusta asti yhteensä marraskuuhn mennessä tienaamasi raha. Kuukausitulonahan tuo on ihankohtuullinen harrastuksesta kun miettii että harrastus yleensä vie rahaa.

Rahaa mainoksilla kirjoitti...

Moro Anonyymi,

joo nuo tulot olivat yhden kuun tulot. Touko- ja kesäkuussa tulot olivat yli 400 euroa kuukaudessa.

Jokaisen kuun tulokset ovat löydettävissä täältä blogista.

Olen samaa mieltä, että tämä on kiva harrastus kun tästä maksetaan. Mutta kyllä tähän on mennyt aikaakin.

Anonyymi kirjoitti...

Oliko nämä marraskuun tulot yhdestä vai useammasta blogista?

Itse ajattelin yrittää jotakin vastaavaa. Matkailu blogin ylläpitäminen ja sillä matkakulujen kattaminen olisi jo aika unelma tavoite, mutta täältä luetun perusteella ei ollenkaan mahdoton.

Rahaa mainoksilla kirjoitti...

Anonyymi,

anna unelmillesi siivet! Jos matkailu tai jokin maa kiinnostaa, perusta ihmeessä matkailublogi.

Mutta jos sen perustaa vain rahan ansaitsemisen vuoksi niin into loppuu pian kesken.

Minä olen ollut sen verran tyhmä, etten ole osannut vielä tehdä matkoja, jotka voisin vähentää tuon blogin tuloista. Pitää selvittää, onko se mahdollista. Pitäisi olla sillä tulonhankkimiskuluahan se matkustaminen on, jotta voisit kirjoittaa siitä blogikirjoituksia!

Pitäisiköhän perustaa bahamassarten matkailublogi ja käydä siellä kerran kuukaudessa bloginkirjoitusmatkalla...

Rahaa mainoksilla kirjoitti...

Marraskuun ja kaikkien muidenkin kuiden tulot ovat useammasta blogista. Matkailublogi tuottaa niistä suurimman osan. Ja suurin osa on ainakin tässä vaiheessa Googlen AdSense mainoksista tulevaa rahaa.