keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Blogini tulot lokakuussa 2010

Olen nyt harrastanut kumppanuusmarkkinointia eli affiliatemarkkinointia yli kolme kuukautta. Olen oppinut paljon uutta ja samalla nähnyt, että netissä rikastuminen vaatisi kovaa työtä.

Voiko blogilla tienata?
Aivan varmasti voi. Jos sinä haluat ansaita blogilla rahaa, se on mahdollista. Tarvitaan vain muutama asia:
1. Sinulla on blogi tai internetsivusto.
2. Sinun sivustollasi on sisältöä, jota ihmiset arvostavat tai tarvitsevat.
3. Sinun tulee ”kaupallistaa” blogisi. Asetat blogiisi Google AdSense mainoksia tai kumppanuusmarkkinointi mainoksia kuten TradeDoubler tai TradeTracker.
4. Sinun tulee hankkia kävijöitä sivullesi. Tämä onnistuu ainakin kolmella tavalla. Ensiksikin, jos sinulla on rahaa, mainosta sivuasi esimerkiksi internetissä. Näin yrität luoda sivustasi brändin, joka tunnetaan ja jonne halutaan mennä. Toiseksi kehitä hakukoneoptimointitaitoja. Kolmanneksi ja ehkä tärkeintä on se, että tuotat blogiisi kiinnostavaa tekstiä. Älä yritä kirjoittaa kaikille, löydä oma kohderyhmäsi, jolle kirjoitat. Kirjoita säännöllisesti. Pikku hiljaa blogisi löydetään, ja jos se on lukemisen arvoinen, sinne palataan uudestaan. Mitä enemmän blogissasi on kävijöitä sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat kävijöistä myös rahaa kun he ostavat blogissasi olevia mainoksia.

Tuloni lokakuusa
Blogini tuottivat lokakuussa 2010 seuraavasti:
Google AdSense -tulot: 37,96 euroa
TradeTracker tulot: 16,78 euroa
TradeDoubler tulot 69,98 euroa
Affiliatetulot yhteensä lokakuussa: 127,72


Älä odota parempaa päivää - liity kumppanuusmarkkinointiohjelmaan nyt!

Jos haluat tienata netissä liity myös affiliate -ohjelmiin. Ohjelmiin liittyminen on ilmaista.  Ohjelmat tarjoavat sinulle mainosmateriaalia, jota voit laittaa blogiisi. Ohjelmat myös opastavat sinut internetmarkkinoinnin alkuun. TradeTracker maksaa sinulle jopa 10 euron liittymisbonuksen!Jos sinulla on jo blogi tai nettisivu, johon haluat mainoksia, liity kumppanuusmarkkinointiohjelmiin - vaikka molempiin samalla kertaa -  tästä:

TradeTracker - liity tästä

                       

TradeDoubler  - liity tästä:

Ei kommentteja: