perjantai 17. joulukuuta 2010

Rikastu blogilla - väliaikakatsaus rahan ansaitsemisesta blogilla

Kokeilublogini menee eteenpäin. Myönnän että en ole ehtinyt tätä blogiani usein päivittää. Ne tekstit joita luin rikastumisesta blogin avulla puhuivatkin siitä, että blogi tuottaa rahaa myös silloin kuin nukut tai et päivitä blogiasi säännöllisesti.

Toisaalta tämä on totta, mutta mitä useammin päivität blogiasi sitä enemmän siellä on tekstiä ja sitä useammin ihmiset hakukoneiden kautta löytävät sivuillesi.

Tämän blogin tiedot ovat tähän päivään menessä seuraavat:

Kävijöitä kaiken kaikkiaan: 2273.

Kaksi suosituinta artikkelia:
Näin paljon blogilla tienaa Suomessa keskimäärin
Miten liityn TradeTracker affiliate -ohjelmaan?

On luonnollista että rahan ansaitseminen blogilla kiinnostaa blogini lukijoita. Myös TradeTracer -kumppanuusohjelman käyttö kuuluu blogilla tienaavan perusasioihin.

Myös Googlen kautta tulleiden kohdalla hakusanojen ykkönen oli TradeTracker. Ehkä olen kertonut tällä sivulla enemmän TradeTrackerista kuin TradeDoublerista. Tosin TradeDoubler tuottaa minulle tällä hetkellä enemmän tuloja kuin TradeTracker.

Viime aikoina olen ollut erityisen iloinen siitä, että Googlen AdSense -mainokset ovat alkaneet tuottamaan rahaa. Olen huomannut että AdSense mainoksia käyttämällä voi kasvattaa tuloja. Tosin nämä summat ovat pieniä. AdSense tulot joulukuun 16 päivän aikana ovat olleet vasta 60 euroa (useammasta blogista) mutta joulukuusta muodostuu ehdottomasti AdSense tulojen uusi ennätys. Jos pohdit, miten tehdä blogilla tai kirjoittamisella rahaa, suosittelen AdSense -ohjelman käyttöä. AdSense kartuttaa pikkuhiljaa tuloja. 

Vuoden vaiheessa kerron tarkemmat tulokset siitä, miten tämä blogilla rikastumisen kokeilu sujuu. Ja rohkaisen sinuakin kokeilemaan; kumppanuusmarkkinointi eli affiliatemarkkinointi voi tuoda sinullekin lisää taskurahaa!

Ei kommentteja: