lauantai 4. syyskuuta 2010

Miten yritys voi mainostaa netissä?Yhä useampi yritys haluaa mainostaa tuotteitaan internetissä. Joillakin firmoilla voi olla halu rahan ansaitsemiseen internet-mainonnan kautta, mutta ei tietoa siitä, miten rikastuminen netissä onnistuisi. Tässä lyhyessä kirjoituksessa kerron liike-elämässä mukana oleville, miten ja miksi mainostaa tuotteita internetissä.

Voit julkaista omia mainoksiasi toisten ihmisten nettisivuilla. Maksat vain sellaisesta mainonnasta, joka tuo tuloksia. Jos myyntiä ei tule, et maksa mitään! Jos tuotteitasi mainostavien sivujen kautta syntyy myyntitapahtumia, maksat näille julkaisijoille komission. Tässä syntyy win-win tilanne, jossa molemmat – sekä sinä että tuotteesi mainostaja – saatte iloa. Tulospohjainen markkinointi on taloudellisesti turvallista.

Eräs erinomainen väline tällaiseen nettimainontaan on TradeTracker. TradeTracker antaa sinulle lisätietoja tuotteesi mainontaan ja verkkomyyntiin.

Tästä TradeTracker -sivulle laittamaan myynti kuntoon ja firma uuteen nousuun:
3 kommenttia:

drunknmunky kirjoitti...

Kiitos blogistasi!

Hienoa lukea tätä blogia.

Vierailen täällä aina kun kerkiän.

Toivottavasti teet paljon rahaa ja nopeasti!

Mr. drunknmunky
http://rahantekoa.blogspot.com/

Mr. Rich Soon kirjoitti...

Kiitos vierailusta Mr. drunknmunky! Ja toivotuksistasi! Katsotaan miten paljon rahaa tulee tehtyä.

Ehkä paras rahan hankkimisen väline olisi mennä sivulle www.mol.fi - ja hankkia sieltä hyvinpalkattu työ.

Saan suomalaista keskipalkkaa, ja olen erittäin tyytyväinen työhöni. Tämä bloggaaminen on nyt tällaista miehistä näpertelyä! Mutta jos siitä vähän saa lisätuloja, sen paremmin motivoitua tämä harrastus on!

Kerrohan sinäkin sitten sivullasi, miten rikastuminen onnistuu!

Anonyymi kirjoitti...

mielenkiintoista luettavaa ... itse olen miettinyt samaa !!!! nyt olen pohtinut millä tavalla [url=http://www.saleslion.fi/blog/2012/08/markkinointi-sosiaalisessa-mediassa/] markkinointi sosiaalisessa mediassa [/url] saisi yritykseni ja blogini paremmin esille... tuolt löyty aika hyvää neuvoa