lauantai 24. heinäkuuta 2010

Rahan hankinta ja sivun ulkoasuJotta sivustolle tulija jäisi pidemmäksi aikaa lukemaan rahan ansaitsemisesta mainosten avulla, tämän "Rahaa mainoksilla" -sivuston ulkoasu on saatava kuntoon

Sivuston ulkoasun hyvyys on osittain makukysymys. Käytän tässä ”Rahaa mainoksilla” -sivullani Bloggerin pohjia. Nämä peruspohjat taitavat olla liian kulutettuja. Jos haluaa persoonallisemman ulkoasun, se tulisi ostaa ammattilaiselta.

Blogger-opas - ja oppaita - löytyy internetistä. Siksi heti tämän postauksen jälkeen tutustun Bloggerin ominaisuuksiin tarkemmin ja yritän parantaa myös sivuston visuaalista puolta. Kaikki siksi, että sivusto olisi houkuttelevamman näköinen ja tienaisin rahaa! Ja siksi, että oppisin uusia asioita. Onhan minulla tietysti muutakin mielessä kuin raha. Jos opin bloginkäytön hyvin, voin harrastaa myös yleishyödyllistä toimintaa jakamalla tietotaitoani.

Tässä kaksi ohjetta itselleni:
  • Ole persoonallinen!
  • Panosta nettisivujen ulkoasuun!

Toivottavasti nuo molemmat asiat onnistuvat tällä projetisivustollani, jonka tarkoituksena on selvittää, voinko ansaita internetissä mainosten avulla rahaa. Molemmat ohjeet kuulostavat vaikealta kun käytetään Bloggerin sivupohjia. Ja tämän nettiluovuuden kanssa on myös kehitettävää!

Mutta tavoite on selvä - rahan ansaitseminen.  Ainakin vielä nyt kolmannen postauksen jälkeen!

Ei kommentteja: