lauantai 4. elokuuta 2012

Tulot bloggaamisesta heinäkuu 2012

Voiko bloggaamisella ansaita rahaa? Tuo oli ajatukseni kun heinäkuussa 2012 perustin tämän blogin. Tarkoitus on selvittää, voiko tavallinen mattimeikäläinen tienata rahaa internetissä.

Olinhan lukenut joistakin amerikkalaisista blogeista, jotka väittävät tienaavansa miljoonia kertomalla muille miten rikastuu bloggaamalla. Miljooniin en ole päässyt. Viime kuussa 7000 euron tuloraja kahden vuoden ajalta meni rikki.

Rahaa ei tullut lainkaan tästä blogista! Olen oppinut kahden vuoden aikana jotain perusteita bloggaamisesta ja internetmarkkinoinnista. Tulot tulevat parista blogista, joissa myyn tuotteita suomalaisille kuluttajille. Tai oikeastaan olen vain välikätenä. Hyvänä yhteistyökumppanina minulla on TradeDoubler ja TradeTracker.

Kahden vuoden aikana keskimääräiset tuloni ovat olleet noin 300 euroa kuukaudessa. Blogin kirjoittaminen erilaisista ihmisiä kiinnostavista teemoista ja sinne mainosten laittaminen voi siis tuoda taskurahaa.

Heinäkuu 2012 oli tähänastisen bloggaamishistorian tuloksellisin. Rahan ansaitsemiseen käytin kolmea välinettä (kuten koko ajan): TradeTracker, TradeDoubler ja AdSense. Kaksi ensimmäistä ovat palveluntarjoajia, jotka välittävät satojen yrityksen mainoksia, joita voin laittaa blogiini. Kun joku ostaa tuotteen blogini kautta, saan siitä provisiota. Googlen AdSense on palvelu, jossa Google laittaa mainoksia sivulleni sellaiseen kohtaan kun itse haluan.  Googlen AdSense on hyvä keino kokeilla rahan tienaamista netissä.

Heinäkuussa edellä mainitut kolme mainosvälinettä toivat minulle tuloja 800 euroa. Tämä on uusi yllättävä ennätys. Tuloni olivat jo hyvin pitkään pyörineet samalla tasolla, mutta nyt tuli iso harppaus ylöspäin. 800 euron tason ylläpitäminen on vaikeaa, sillä blogini aihepiiri ja siitä tullut mainostuotto liittyy paljon kesään. Mutta tulokseen olen tyytyväinen.

Jos haluat kokeilla oman blogisi kanssa rikastumista, lue tästä lisäohjeita: Mainokset blogiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

koikeile vielä linkbucksia, aina kun ihmiset klikkaavat linkkejäsi saat rahaa. itse muutaman kympin kuussa saan, jotain kuitenkin..

http://www.linkbucks.com/referral/331410

ja tuohan on tietenkin ref linkki.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kysyisin että millaisista summista pitää maksaa veroa? Ja miten se tehdään?