tiistai 18. tammikuuta 2011

Kotisivut Kotisivukoneella

Tuntuu, että ainakin puoli Suomea on netissä. Ehkä se nuorempi osa Suomea melkein kokonaan.

Miten saan omat nettisivut
Moni pohtii, miten pääsisi netin käyttäjästä netin tuottajaksi. Miten voisin perustaa omat nettisivut? Joku haluaa omat sivut, jotta voisi kertoa enemmän itsestään, harrastuksistaan, ajatuksistaan, poliittisista tai uskonnollisista näkemyksistään tai haluaa muuten vain kertoa muille jotain itselle tärkeää.

Ratkaisu tähän on omat nettisivut. Eräs nettisivuja tarjoava turvallinen suomalainen firma on Kotisivukone.fi.

Kotisivukone.fi
Kotisivukone tarjoaa helpon tavan kotisivun ylläpitämisen ja päivittämisen. Kun aloitat, opit ja kehityt huomaamatta. Jos olet käyttänyt internettiä, opit myös tekemään kotisivuja Kotisivukoneella.

Kotisivukoneella yksittäinen internetinkäyttäjä voi helposti perustaa kotisivut. Myös yhdistykset, koululuokat, bändit ja erilaisest ryhmät voivat perustaa Kotisivukoneella nettisivut.

Kotisivut yksityiselle ja yritykselle
Kotisivukone on loistava kotisivunteko-ohjelma sekä yksityisille käyttäjille että yrittäjille. Ehkä haluat oman verkkokaupan. Kotisivukone tarjoaa verkkokaupan perutamiseen hienon työkalun. Voit perustaa Kotisivukoneessa verkkokaupan hetkessä ja aloittaa tavaroiden myynnin internetissä vaikka heti. Kun perustat verkkokaupan internettiin, koko maailma muuttuu markkina-alueeksi.

Kotisivukoneen verkkokaupan perustaminen sopii myös järjstöille, urheiluseuroille ja yhdistylsille, jotka eivät myy tuotteita verkossa, mutta esittelevät tuotteitaan ja toimintaa internetin käyttäjille.

Oma verkkosivu
Kotisivukoneen kautta voit tilata myös oman internetosoitteen, domainin, esimerkiksi www.omanimi.fi tai www. omasivu.fi. Voit perustaa vaikka verkkokaupallesi oman osoitteen, jotta se muistetaan ja löydetään paremmin.

Mainokset omalle kotisivulle
Kun sinulla on Kotisivukoneella tehtu oma kotisivu, sinne on myös helppo sijoittaa mainoksia. Näiden mainosten avulla voit ryhtyä ansaitsemaan rahaa internetissä.


Helppo ottaa käyttöön
Kotisivukone on ylivoimaisesti helpoin tapa siirtyä internetin aikakaudelle. Tämän yksinkertaisen palvelun avulla sinun ei tarvitse tietää koodaamisesta mitään. Kotisivukoneessa kaikki on tehty valmiiksi ja niin helpoksi, että halutessasi julkaiset kotisivusi 10 minuutissa. Kokeile ihmeessä, pääset heti kärryille ja nautit tuloksistakin saman tien.

Olisitko koskaan kuvitellut toteuttavasi kotisivut julkaisuvalmiiksi jopa 10 minuutissa? Totta se on - kokeile vaikka. Kotisivukoneen kokeileminen on paitsi helppoa ja hauskaa, myös täysin riskitöntä.

Kokeile ilmaiseksi!
Jos omat kotisivut kiinnostavat, voit kokeilla Kotisivukonetta. Saat kokeilla Kotisivukonetta ensimmäiset kaksi viikkoa ilmaiseksi. Näet ja koet miten helppoa omien kotisivujen luominen on. Jos haluat tämän ilmaisen kahden viikon kokeilujakson jälkeen käyttää Kotisivukonetta, sinulta ei peritä avausmaksua lainkaan. Pääset jatkamaan edullisella kuukausimaksulla.

Tästä kokeilemaan Kotisivukonetta ilmaiseksi
Ei kommentteja: