sunnuntai 22. elokuuta 2010

Adsense mainonta ei ole tehokasta?Olen siis kuukaudessa tienannut noin 10 euroa kolmella blogillani. Blogini eivät ole rahan ansaitsemista varten perustettu, paitsi ehkä tämä "Rikastu netissä. Mainoksilla (paljon) rahaa” -blogi. Tässä blogissani haluan katsoa, miten rahan ansaitseminen onnistuu.

Ehkäpä rahaa ei tule, koska en todella ole halunnut sitä. Olen kirjoittanut kahdessa blogissani vain itselleni mielenkiintoisista aiheista, ja varonnut etten ärsytä lukijoita liikaa asettamalla Adsense -mainoksia näkyvimmille paikoille.

Ja koska olen aloitteleva blogisti – ja rahan ansaitsija blogosfäärissä – en osaa käyttää muita rahan ansaitsemisvälineitä kuin Adsense. Adsense ei liene kaikkein tehokkain mainosväline ansaitsemisen kannalta. Helppo se kyllä on. Sillä olen päässyt jo hyvin alkuun – 10 euroa ansaittu.

Googlen Adsense avulla ansaitut suuret rahani voisin käyttää vaikka lähtemällä kohta paikalliseen kebab -ravintolaan. Mutta koska verokarhu vie kympistä osansa – taidan ottaa kebabin ilman juomaa.

1 kommentti:

Jussi Tamminen kirjoitti...

Miten hoidat verot?